fatimaa00 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1498 عنوان دور دو فرمون کی بلده بیاد 120 بازدید | 5 پست اگر تو کوچه سرهنگ گفت دور بزنم بعد ماشین یه طرف یا حالا دو طرف کوچه پارک بود که نمیشد دور زد چیکار کنم بگم جا نیست؟ دیروز | 07:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatimaa00 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1498 نه جا که نباشه دور دو فرمون نمیشه بیشتر باید عقب حلو کنی اگر گفت برو انجام بده ولی بگو دور چند فرمون ... پس بگم که فضا نیست؟ردم نکنه
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2976 دقیقا چون جا نیست دو فرمون میزنن باید بزنیقشنگ بچسب سمت راست راهنما چپ بزن فرمون تا ته بچرخون بپیچ کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار
fatimaa00 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/19 تعداد پست: 1498 دقیقا چون جا نیست دو فرمون میزنن باید بزنیقشنگ بچسب سمت راست راهنما چپ بزن فرمون تا ته بچرخون بپیچ منظودم جوریه که خیلیی سخت بشه کوچه ها خودش کوچیکن ماشبن پارک بشه سخت میشه مستقیمم بری
آنیتا۷۶ عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 1634 خوب اونجور که دوفرمون نمیشهمعمولا جایی میگن که بشه و بیشتر پارکدوبل میگن تا دوفرمون همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
simo_r عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 2976 منظودم جوریه که خیلیی سخت بشه کوچه ها خودش کوچیکن ماشبن پارک بشه سخت میشه مستقیمم بری شما ی متر از بغلا جا داشته باشی میتونی دو فرمون بزنی با سواری که اونم افسر نمیبره اونقد جای تنگ ولی اگه گفت بزن و ممنوع نبود بزنو این که در کل بار اول رو ۹۹ درصد رد میکنن کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم. +پسر عموی نی نی یار