2777
2789

همین که ۷ صبح حوصله حرف زدن داری عنوان رو برات پلی میکنم واقعا

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز دلم میخاد درس بخونم اه له له له له له لهاگ حس ششمی هستی یکم درمورد ازدواجم و آیندم ببین چیزی م ...

میحسی فعل جدید و جالبی برای منه دهه ۸۰ که تاحد ممکن به روز بودم جالب بود

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
خودمم دهه هشتادم عزیزمی😂

قربانت😂😂

امروز دلم میخاد درس بخونم اه له له له له له لهاگ حس ششمی هستی یکم درمورد ازدواجم و آیندم ببین چیزی م ...

ازدواجت سنتی نیست آیندت هم یه اتفاق بدی برات میوفته ولی فکر کنم به سود خودت باشه بعدا

بچه ها نخندینا ...