بچم خیلی ضعیفه کم وزن دنیا اومده دو وسیصد. الان ده روزه حس میکنم هیچ وزن نگرفته همش تخم مرغ و چلوگوشت با روغن زرد میخوردم هنوز خیلی شیر و خرما نخوردم چون نفاخ بوده یکسره بهش شیر میدم مایعات چای کمرنگ زیاد میخورم. شکم بچم زیاد کار میکنه ولی شکر خدا گریه و ناراحتی نداره و همش خوابه اینم بگم تا الان مدام آنتی بیوتیک میخوردم که شاید رو شیرم تاثیر داشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا انتی بیوتیک روی شیر اثرمیگذاره...ولی شماهم عجله نکن...روزهای اول یه کم وزن کممیکنن..آبگوشت وماکارونی شیر رو زیاد وچرب میکنن..ولی اگر درچندماه بعد میبینی وزنش خیلی اضافه نمیشه با مشورت پزشک شیرخشک بده..
یکی از اشناهای ما خودخانمه بسیار لاغر هست..ولی شیرش چرب بود..ماشالله بچش از بس تپل بود نمیتونست زیاد بغلش کنه کمر درد میگرفت..البته الان بزرگ شده ودیگه تپل نیست.معمولیه.
خداروشکر پسر من هنوز خوب نشده با اینکه دو سال و سه ماهشه و قد و وزنش استپ کرده قد 88وزن10ونیم 😭
په هم رو خوب میفهمیم من روده هاش هنوز خیلی حساس هستند ،همین امشب کشت خودش رو از بس تو خواب جیغ زد چرا چون سفکسیم بهش نمیسازه و چون گلو درد داشت ،دکتر براش تجویز کرده بود، خورد ،شکلات و و هرچیزی که کرم و شکلات داشته باشه رو نمیتونه بخوره ،این رفلاکسش هم منو کشته