من همیشه دلم ۳ تا بچه میخواست ولی الان میبینم اصلا نمیشه، همین یکی کافیه
اره منم بچه خیلی دوس دارم اما به دردسراش نمی ارزه
با اینحال خیلی دلم برای اون روزا تنگ میشه پسرم دیگه نوجوونه و حس میکنم قدر اون روزاشو ندونستم🥲
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر من رفلاکس میکنه، نمیتونه خوابیده بهش شیر بدمتازه بعدش از هربار شیرخواران باید ۳۰ دقیقه عمودی نگ ...
باورت میشه من بچه هامو نمیگرفتم آروغ بزنه توی بچه ی اولم سه ماهه اول گرفتم میترسیدم خفه بشه اون موقع ترسوبودم بچه ی اول سخته چون مادر بس تجربه هستش بچه ی دو م دیگه راه میفته
اگه دلت تنگ شده، بیا دختر منو چند روز ببر، تا آخر عمر دعات میکنم
آره به خدا حاضرم 😄خدا برای هم حفظتون کنه🥰
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚