2777
2789
عنوان

کیا نینی سحرخیز دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست
من همیشه دلم ۳ تا بچه میخواست ولی الان میبینم اصلا نمیشه، همین یکی کافیه

اره منم بچه خیلی دوس دارم اما به دردسراش نمی ارزه

با اینحال خیلی دلم برای اون روزا تنگ میشه پسرم دیگه نوجوونه و حس میکنم قدر اون روزاشو ندونستم🥲

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من رفلاکس میکنه، نمیتونه خوابیده بهش شیر بدمتازه بعدش از هربار شیرخواران باید ۳۰ دقیقه عمودی نگ ...

باورت میشه من بچه هامو نمیگرفتم آروغ بزنه توی بچه ی اولم سه ماهه اول گرفتم میترسیدم خفه بشه اون موقع ترسوبودم بچه ی اول سخته چون مادر بس تجربه هستش بچه ی دو م دیگه راه میفته

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
اره منم بچه خیلی دوس دارم اما به دردسراش نمی ارزهبا اینحال خیلی دلم برای اون روزا تنگ میشه پسرم دیگه ...

اگه دلت تنگ شده، بیا دختر منو چند روز ببر، تا آخر عمر دعات میکنم   

اگه دلت تنگ شده، بیا دختر منو چند روز ببر، تا آخر عمر دعات میکنم

آره به خدا حاضرم 😄خدا برای هم حفظتون کنه🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

پسر من تا۲سال ونیم اینجوری بود الان یکم بیشتر میخوابه حتی توی شکمم بود ۴ یا۵ صبح کلی لگد میزد ومنو ب ...

اره دختر منم توی رحم هم صبح زود شروع میکرد لگد زدن

اگر زود بخوابن خوبه واسه هورمون رشد

باورت میشه من بچه هامو نمیگرفتم آروغ بزنه توی بچه ی اولم سه ماهه اول گرفتم میترسیدم خفه بشه اون موقع ...

دختر من بچه اوله، دلم واسش میسوزه که رفلاکس میکنه

من هر هفته دارم میبرمش دکتر، دکترش میگه پول زیادی داره واسه هر چیزی هی پا میشی میای اینجا   

دختر من بچه اوله، دلم واسش میسوزه که رفلاکس میکنهمن هر هفته دارم میبرمش دکتر، دکترش میگه پول زیادی د ...

درست میشه مال همه همینه چند ماهه دیگه تموم میشه راحت میشی

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
انشالله خودت و عزیزان همیشه سلامت باشین

قربونت برم🫂

دختر من رفلاکس میکنه، نمیتونه خوابیده بهش شیر بدمتازه بعدش از هربار شیرخواران باید ۳۰ دقیقه عمودی نگ ...

دارو چی بهش میدین؟

پسر منم داره همش بالا میاره نیمقهمم کی سیر میشه 

سی دقیقه عمود نکه داریم دیگه بالا نمیارن؟