2777
2789
عنوان

بنظرتون من چه خاکی تو سرم بریزم

781 بازدید | 50 پست

الان ۲۱ هفته باردارم حتی تکون های بچه رو احساس میکنم هنوز که هنوزه میگم چرا سقطش نکردم چرا خودمو اسیر کردم چرا این فکرا تموم نمیشه چرا فکر سقط از سرم نمیوفته حتی قرص آسنترا هم میخورم فایده نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر کشتیمون

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که نمیخوام سقط کنم فکر ش آزارم میده که چرا تو هفته 6ننداختم

حالا چرا مشکلی پیش اومده؟

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان دیگه دیره واسه پشیمونی دیگه بپذیرشو قرص الکی نخور ک فقط بچه بیچاره مریض میکنی بهش برس گناه داره

امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همه‌چیز را از دست داده‌اید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرنده‌ای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه می‌گزیند، بدون گفتن هیچ کلمه‌ای، آواز می‌خواند و هرگز متوقف نمی‌شود..🌈💚

اصلا بهش فکر نکن من یکی سقط کردم

بعد یکسال هنوز دارم براش گریه می‌کنم

کاش می مردم و این کارو نمی کردم 

از خودم 

متنفرم خوابشو می بینم گاهی دلم آشوب میشه تا چند روز

حالم بده

تورو خدا اون بچه می فهمه حس میکنه

مراقبش باش

من لیاقت نداشتم مثل سگ پشیمونم 

خدا منو ببخشه فقط

به چیزای خوب فکر کن به اومدنش به دست و پای کوچولوش

خدا حفظش کنه برات عزیزم قدمش مبارک باشه 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
چون ناخواسته بوده از اول افسردگی گرفتم اصلا یه لحظه آرامش ندارم

چندمی میشه؟

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚