2777
2789
عنوان

چرا اینقد روابط الان نگران کننده اس

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست
هميشه شرايط و زمينه گناه بوده و هست. فقط متفاوت و كم و زياد داره. ادمي همون ادمه. با همون نفس. با هم ...

نه قبول ندارم. مثلا قدیم طرف راحت میرفت کاباره، الان میتونه؟ نه چون نداریم. الان طرف نمیتونه پزبده بگه دیسکو نمیرم چون شرایطش نیست، درسته پارتی هایی هست اما راحت نیست رفتن به اونا پس نمیرن. اینکه بگیم همیشه شرایط بوده درسته اما اینکه شرایطی باشه که به راحتی خیانت کنی فرق داره با شرایطی که به سختی میشد خیانت کرد😅

پس شرایط که راحت میشه آدما هم ذاتشونو نشون میدن.

شرم و حیا هم ساخته شرایط هست. من در خارج میتونم با یه آستین کوتاه احساس باحیایی بکنم و دراینجا با کمی کوتاهی بلوزم احساس بیحیایی😅 قدیم یه برگ میزاشتن اونجاشون مثلا باحیا بودن الان موهات بیرون باشه میشی بی حیا😅 بله ذات آدمیزاد به حیا و شرم بوده ولی در حد یه برگ بقیه ش دیگه با شرایط ایجاد شده

برای اینکه فرهنگی وارد کشورمون شده که هیچ سنخیتی با طبع مردممون تاریخمون و فرهنگمون و ... نداره و نس ...

دهنتو طلا بگيرن. 

گل گفتي. 

كور كورانه ازش پيروي ميكنن

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ذات هیچکس تغییر نمیکنه چ زمان قدیم بود چ الان فقد اینو میدونم ک خیلی مزخرفه زندگیا الان

نه اصلا این فکرو نکن، عالیه اتفاقا‌

اینو بدون همیشه گذشته به نظر بهتر میاد چون حسش نمیکنیم.

وقتی کوچیک بودیم بخاطر نمره یه درس چقدرررر حرص میدادن مارو! الان یادمون رفته میگیم بهتر بود، چون احساسش با ما نیست‌.

زندگی قدیمیا هم اصلا خوب نبوده، ولی آدما دیدگاه سطحی تری داشتن و به خیلی مسائل آگاهی نداشتن که بخوان حتی غصه شو بخورن. از زندگی و آدماش همیشه لذت ببر و کیف کن که چیزی یادمیگیری، حتی خیانت آدما بهت چیزای با ارزشی یاد میده

چندسالی زندگی میکنیم و بعدش تمام میشه، حسش کن همه چیزش جالبه❤️

میدونید ما آدما بجای کمک بهم تو مشغله فکری فقد دنبال زخم زبون هستیم همینه ک اوضاع کشورمون اینه

چرا فکر کردی زخم زبون زدم؟ فقط یه شوخی بودگفتی کاش قدیم به دنیا میومدی گفتم قدیم بود این دغدغه رو نداشتی، چرا ناراحت شدی؟

چ حرفای خوبی زدی عزیزم خیلی ممنون

قربونت🙈

اینم بهت بگم که من نه آدم الکی سرخوشی ام نه ازاین مثبت اندیشا😅 منم خیلی حساسم وقتی اتفاقای بد برام میفته ناراحت میشم اما به مرور زمان و چیزایی که دیدم و یادگرفتم، دیگه سریع خودمو جمع و جور میکنم و میپذیرم، و حس میکنم توی هرچیز بدی میشه یادگرفت، فقط خودمون باید خوب بمونیم مهم نیست شرایط هرچقدر بدتر بشه آدمای خوب همیشه خوبن.

الهی خوشبخت باشی همیشه🌹