2777
2789
عنوان

چرا اینقد روابط الان نگران کننده اس

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدیما دنیا میومدی که نمیتونستی دوست پسر داشته باشی

والا دوس پسر اگه اون واژه ک خانواده اطلاع نداشته باشن میشه و اینکه هرغلطی بکنه آدم ن اینکه ک کاملا رسمی باشه آشنایی رابطه

متاسفانه جداي از اينكه زمونش افتضاح شده، ادماشم افتضاح شدن. وقتي شرم از خدا نميكنن و گناه واسشون عاد ...

اتفاقا قدیم شرایط گناه نبود وگرنه مردا همیشه پررو بودن😅

شرم از خدایی درکار نبود و نیست، قدیمم زنا دوس داشتن خیانت کنن ولی از قضاوت مردم میترسیدن شرایط جامعه براشون مناسب نبود، حالا که مناسبه خیانت میکنن

به نظرم ذات آدما تغییر نکرده فقط شرایطی شده که راحتتر میتونن خودشون باشن!

اتفاقا قدیم شرایط گناه نبود وگرنه مردا همیشه پررو بودن😅شرم از خدایی درکار نبود و نیست، قدیمم زنا دو ...

هميشه شرايط و زمينه گناه بوده و هست. فقط متفاوت و كم و زياد داره. 

ادمي همون ادمه. با همون نفس. با همون خدا. 

پس نشون ميده مردم بي پروا خدا نترس شدن. 

وگرنه شرم و حيا و نفس انسان نميذاره ادم راه كج بره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

میدونید ما آدما بجای کمک بهم تو مشغله فکری فقد دنبال زخم زبون هستیم همینه ک اوضاع کشورمون اینه

اگر کمک میخوای بهت بگم هیچ مشگل خاصی نیست

اما بهش بگو، بگو یکی ازفامیلام میبینه تو اونارو فالوکردی صدجور حرف میزنن فکربدمیکنن. همین.

به روش حتی نیار که کار بدیه، همینو بگی که بقیه فکربد میکنن متوجه میشه کاربدی هست. نگران هم نباش❤️

هميشه شرايط و زمينه گناه بوده و هست. فقط متفاوت و كم و زياد داره. ادمي همون ادمه. با همون نفس. با هم ...

اره ذات هیچکس تغییر نمیکنه چ زمان قدیم بود چ الان فقد اینو میدونم ک خیلی مزخرفه زندگیا الان

اره ذات هیچکس تغییر نمیکنه چ زمان قدیم بود چ الان فقد اینو میدونم ک خیلی مزخرفه زندگیا الان

الان كه اره. اصلا زندگي بنظرم رنگ و بوي زندگي رو نداره. 

من عكساي قديمي رو كه ميبينم بيشتر بودي زندگي ازشون ميشنوم تا الانا

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

الان كه اره. اصلا زندگي بنظرم رنگ و بوي زندگي رو نداره. من عكساي قديمي رو كه ميبينم بيشتر بودي زندگي ...

اره بخدا منم واقعا مشکلی ندارم تو زندگیم الانم ولی حالم خوب نیس نمیدونم چرا 

برای اینکه فرهنگی وارد کشورمون شده که هیچ سنخیتی با طبع مردممون تاریخمون و فرهنگمون و ... نداره و نسل جدید کورکورانه دارن ازش پیروی میکنن

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40