2777
2789
عنوان

از استرس از خواب بیدار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست
همکارم طفلک وقتی رو ۱۱ بود،اندازه یک و نیم میلیارد طلا خرید

خب مگه پایین اومده؟ 

نگه داشتن پول هم خوب نیس خلاصه باید پول و یکاریش کرد دیگه 

یک و نیم میلیارد چقد مگه درآمد داره🙄

زینتی یا آب شده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دیروز از جلو طلا فروشی رد شدم چقد از چندتاش خوشم اومد🥹این عدالت نیس😂

اب شده گرفتم تحویل هم نمیخوام بگیرم،همون داخل مغازه بمونه

فقط سه تا النگو گرفتم واسه دخترم

اینقدررر ذوق میکنه،میگه مانان صدا میده😂

ببین تو امروز نخریدی که یه ماه دیگه بفروشی تو بعنوان سرمایه خریدی فرضا ۵ سال دیگخ بخای بفروشی برای کسی که چند سال بخاد نگه داره اصلا ضرر نداره خودتو اذیت نکن ارزون میشه ولی برا کسی که میخاد چند سال نگه داره ضرر نمینه

نگران نباش تو ایران یه شکلاتم بخری بُرد کردی اون که طلاست

نه که خدای نکرده بگم طلا گرون بشه ،چون همه چیز به هم وصله

من فقط نمیخوام سرمایمون بی ارزش بشه و بگیم کاش مثلا فلان کار رو میکردیم با پولمون و ...

ارزون میشه؟ کاش صبر میکردم😥

تو که نمیخای الان بفروشی باور کن اگه چند سال دیگه بخای استفاده کنی حتماااا سود کردی عزیزم الانم معلوم نیست ارزون بشه یا نه بخاد ارزون بشه مگه چقد قراره ارزون بشه نصف که نمیشه بعدش همین که کم شده چند سال صبر کنی روش میاد اصلا ضرر نمیکنی

اب شده گرفتم تحویل هم نمیخوام بگیرم،همون داخل مغازه بمونهفقط سه تا النگو گرفتم واسه دخترماینقدررر ذو ...

عزیزمم🥹

بهتره تو صندوق امانات بانک بذارید 

یهو طلا فروشه جمع کرد رفت یقه کیو میخواید بگیرید