2777
2789
من مدتیه اصلا وابدا شبا خوابم نمیبره وهرچی فکر مزخرف وسمیه هجوم میارن پریود که الان هستم دیگه بدتر ن ...

روزا خوابم میبره هیچ شبام خوابم میبردهمون۱۲شب امشب نمیدونم ج مرگمه هرچی افکارسمیع اومد ذهنم امروزم روزش نخابیدم یعنی تا۹صب نخابم میشه۲۴ساعت هرلحظه نزدیک پریودیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزا خوابم میبره هیچ شبام خوابم میبردهمون۱۲شب امشب نمیدونم ج مرگمه هرچی افکارسمیع اومد ذهنم امروزم ر ...

خب دیگه بخاطر پریوده ما همو درک میکنیم ولی عجیبه مادرا اینطور نبودن نسل ما اینطوری شدیمو همو درک میکنیم من که بهت بگم از چی یهو استرسی شدمو هی فکرش میاد سراغمو روم نمیشه برم ازطرف بپرسم یه نه بگه راحت شم خنده م میگیره ببین روم نمیشه بکن ازبس افتضاحه بزم بگم بپرسم حالم عالی میشه ها و دیگ استزس وفورم اوکی میشه ولی طرف قطعا بهم میگه دیوونه وخل و...تاحالا برات پیش اومده ؟

درمورد خواب بیدار بمونی طوری نمیشه ولی روزو بخواب خوبیش ایته ک باز روز میخوابی برخی میشناسم روزا نهایت دوسه ساعت بخوابن اونم سالها

خب دیگه بخاطر پریوده ما همو درک میکنیم ولی عجیبه مادرا اینطور نبودن نسل ما اینطوری شدیمو همو درک میک ...

ازچی استرسی میشی مگه چرا روت نشه برای خوشحال شدن خودت هرکاری لازمه بکن حتی اگه خنده دارباشه از نظراحساسات تو مهم هست که فکرتودرگیرش کردی

ردش کردم

من قبلا آدم ب شدت خوش بینی بودم برای ازدواج باتوکل بخدا ازدواج هم کردم وجدا شدم کو کلا قید ازدواج رسمی وزدم نه بخاطر قبلا ازدواج کردنم نه چون زندگی هرکیو میبینم داغونه همش حفظ ظاهره اکثرا خائنن دوستام بخاطر خیانت ازهمسرشون جداشدن اولش همه چی عالیه وگل وبلبله بعدا کم کم هنه چی خودشو نشون میده بااین گرونی و حقوقای کم ویابیکاری دیگ مردی نمیخواد ازدواج کنه اوناهم که میخوان ازد کنن گیریم پسر پیغمبرو وفاداروپاک باشن برن سر زندگی بعد یه مدت ب خاطر مسائل اقتصادی پشیمون میشن وجنگ اعصاب درست میکنن فقط فقط و ازدخالتای اطرافیان نگم برات بخدا آدم برخیو میبیته خوشن باهم میگه برم ازدواج کنم ولی میشینه عقلانی آدم فکرمیکنه ترس واسترس میاد سراغش ازعواقب ازدواج وزندگی مشترک واقعا تعهد ومسئولیت بیتهایت سنگینیه بخدا خیلی ها نمیدونن شوهراشون دارن بهشون خیانت میکنن من اونقدر دیدم وشتیدم ازدوستان وآشنایان ودوروبریا وفک وفامیل که نگو نمیخوام بگم صددرصد بده برای من مناسب نیست انشاءالله شما وهرکسی خواهان ازدواجه خوشبخت بشه من شیرینیهاشو کشیدم سختی هاشم منو ساخته عقلانی واقعا ازدواج الان بااین شرایط جامعه به صلاح ودرست نیست اصلا و یاطلاقه یاطلاقه عاطفی خیلیها فقط بخاطر بچه هاشون دارن میسوزن ومیسازن ازدواج عشق باید باشه شناخت لازم و ازخودگذشتی ویه پوست کلفت 

ازچی استرسی میشی مگه چرا روت نشه برای خوشحال شدن خودت هرکاری لازمه بکن حتی اگه خنده دارباشه از نظراح ...

من دردوران پریودی استرسی میشم سر یه چیز مسخره اخه چندروزم گذشته برم مثل ازفلانی بپرسم ب والله میگه خل ودیوونه ای ازسوالم جا میخوره خووم باید ب خودم بگم بیخیال وبگذرم تا حالا برات پیش نیومده سوالی توو ذهنت استرسیت کنه وروت نشه بری بپرسی؟؟؟؟