2777
2789
عنوان

کجا دلتون به درد اومد بیشتر

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 34 پست
وقتی ازلحاظ مالی وعاطفی واحترام وحتی حق تحصیل فرق بزارن دیگه دلت نمیخواد

ازدواج کردی؟ تو اون موردم فرق میذارن؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وقتی ازلحاظ مالی وعاطفی واحترام وحتی حق تحصیل فرق بزارن دیگه دلت نمیخواد

آره خوب اینم یه حرفیه ولی من از لحاظ مالی هم برام مهم نیست دوس دارم هرچی هست برسه به داداشم که تو زندگیش اذیت نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا خواهرم سال به ماه به مادرم یه زنگم نمیزنه حتی گاهی مامانمم زنگ میزنه جواب نمیده یه یادیش نمیکنه ...

خیلی ناراحت کندده است ادمم نمیتونه چیزی بگه دور از جون غم باد میشه

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

من دوس دارم داداشمو بیشتر دوس داشته باشن واقعا هم دوس داشتنیه

فرق گذاشتن خوب نیست عزیزم چرا باید بیشتر دوس داشته باشن!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ازدواج کردی؟ تو اون موردم فرق میذارن؟

اره ازدواج کردم 

سوال دومتومتوجه نشدم عزیزم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

آره خوب اینم یه حرفیه ولی من از لحاظ مالی هم برام مهم نیست دوس دارم هرچی هست برسه به داداشم که تو زن ...

مالی منظورم اینه کفشت پاره بشه برات نخرن ولی همه چیییییی براپسرشون ردیف کنن

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

تعریف کن،چرا؟

کل زندگی ۳۴سالم رو چ جوری تعریف کنم..

مثلا  بچه بودم دختر خالم چون خوشگل بود همه دوسش داشتن و بوسش میکردن من رو نه

ی همکلاسی داشتم چون خوشگل بود معلم بیست میداد ما باید تلاش میکردیم اونم به زور  ۱۷ میگرفتیم

برا داداشم همه چی رو نو میخریدن و همیشه همه چیش مهیا بود ولی من نه

بابام برا داداشم زن گرفت ولی بعدش ما رو ول کرد رفت و اینده من براش مهم نبود الان ۳۴سالمه و مجرد

هر چقدر دعا و توسل ب درگاه خدا و ائمه میکنم جواب نمیدن ولی ب بقیه زاحت میدن

خیلی ناراحت کندده است ادمم نمیتونه چیزی بگه دور از جون غم باد میشه

خیلی ناراحتم خیلی از درون داغونم حتی تو رابطم با شوهرمم اثر گذاشته انقدر دلچرکینم ...فک کن پریود میشم نوار بهداشتی برمیدارم میگه میگفتی خودم بهت میدادم!!! خب یعنی چرا برداشتی دیگه ...

فرق گذاشتن خوب نیست عزیزم چرا باید بیشتر دوس داشته باشن!

خوب پسرشونه چرا دوس نداشته باشن قراره فامیلیمونو زنده نگه داره از طرفی داماد حتی اگه خیلی پسر خوبی باشه پدرومادرش اجازه نمیدن به خانواده زنش رسیدگی کنه پس پدر مادرا وقتی پیر شدن چیکار کنن 

باید پسرشون بهشون برسه دیگه 

کل زندگی ۳۴سالم رو چ جوری تعریف کنم..مثلا بچه بودم دختر خالم چون خوشگل بود همه دوسش داشتن و بوسش می ...

فرق گذاشتن از سمت خونواده خیلی دردناکه ...

خوب پسرشونه چرا دوس نداشته باشن قراره فامیلیمونو زنده نگه داره از طرفی داماد حتی اگه خیلی پسر خوبی ب ...

والا تا بوده دختر به پدر مادرش رسیدگی کرده ...تو بیمارستانا تا چشم کار میکنه دخترا بالاسر پدر مادرشونن!عجیبه طرز فکرتون مگه عهد قجره که فامیلیشو زنده نگه داره 

مالی منظورم اینه کفشت پاره بشه برات نخرن ولی همه چیییییی براپسرشون ردیف کنن

آخیی عزیزم یه همسایه داریم اینجوریه مادره همش دختراشو خورد میکنه بهشون یه قرون نمیداد حتی یه تیکه جهاز هم بهش نداد

همه جورش اسیب میزنهدرست تو سنی که هویت من شکل گرفت مورد تبعیض قرار گرفتم حداقل کاش ب یک ارزوم می رسی ...

واقعا هر کسی یجور درد به دلشه ...آدم حرف میزنه میبینه اون یکی حالش بدتره انگار

خیلی دلم میگیره میبینم پدرم پسر دوسته وهمیشه بینمون فرق میزاره جوری که منو خواهرم فقط آوردن که عذاب ...

حالا ما دختریم و بازم بیمون فرق میذارن ...