2777
2789
عنوان

کجا دلتون به درد اومد بیشتر

181 بازدید | 34 پست

تا بحال فرق گذاشتن بین خودتون و خواهر برادراتونو تو خونواده حس کردین؟واکنشتون چی بوده؟اصلا دلیلش بنظرتون چیه؟ و ارتباطتون باهاشون هنوز هنونطوره یا دلچرکبن شدین؟

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

به نام خدا 18 سال تک فرزند بودم خواهرم به دنیا اومد سه آلش شد ازدواج کردم

خب این فرق گذاشتنش کجا بود؟!چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟😐🤣

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم وقتی شوهر خواهرم نمیاد خونشون اول شام اونو جدا میکشه کلی سفارش به خواهرم که حواست باشه کم و کسر نباشه ولی یه بار تاحالا برا شوهر من غذا نداده با اینکه هیچ وقت نمیاد 

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

اره پسردوستن فرق گذاشتن اززمین تااسمون متم حلالشون نمیکنم

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

خب این فرق گذاشتنش کجا بود؟!چه ربطی به عنوان تاپیک داشت؟😐🤣

ربطی نداشت،معنیش  «نه» به جواب سوالت بود😐😂

در واقع نصف شبه منم فردا مهمون دارم ولی اسیر گوشیم و خوابم نمیبره یه چیز خواستم گفته باشم 🤣

I will always love you❤️💖💗

مامانم وقتی شوهر خواهرم نمیاد خونشون اول شام اونو جدا میکشه کلی سفارش به خواهرم که حواست باشه کم و ک ...

خب تو چیکار میکنی؟بیان میکنی؟خیلی سخته ...

خیلی دلم میگیره میبینم پدرم پسر دوسته وهمیشه بینمون فرق میزاره جوری که منو خواهرم فقط آوردن که عذاب بدن و پسرشونو پرو کردن که فک میکنه رئیسه وباید تصمیم بگیره برهمه

غبارغم برود،حال خوش شود..
من مورد تبعیض خدا ائمه خانواده دوست اشنا معلم و….دلم برا خودم میسوزه

تعریف کن،چرا؟

من دوس دارم داداشمو بیشتر دوس داشته باشن واقعا هم دوس داشتنیه

وقتی ازلحاظ مالی وعاطفی واحترام وحتی حق تحصیل فرق بزارن دیگه دلت نمیخواد

یکی از خیرین رفته سوپر مارکت محله دفتر بدهی مردمو گرفته و فرار کرده.میخوام بگم با دست خالی هم میشه کار خیر کرد، دریغ نکنید.😂

نه دیگه چیزی نمیگم ولی هی حرص میخورم دلچرکین میشم ازش

بخدا خواهرم سال به ماه به مادرم یه زنگم نمیزنه حتی گاهی مامانمم زنگ میزنه جواب نمیده یه یادیش نمیکنه بعد ولی بیشتر دوسش دارن بیشتر محبت میکنن،زنگ میزنه فلان قدر پول میخوام بهش میدن پسم نمیده به روشم نمیارن،ولی من یه مقدار پول ازشون گرفتم صدبار گفته پولمو بهم بده،شبی میگم دستمال کاغدیا کجاس میگه بیرون بودی میخواست بخری(عقدم)بخوام بگم زیاده ...