تا بحال فرق گذاشتن بین خودتون و خواهر برادراتونو تو خونواده حس کردین؟واکنشتون چی بوده؟اصلا دلیلش بنظرتون چیه؟ و ارتباطتون باهاشون هنوز هنونطوره یا دلچرکبن شدین؟
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانم وقتی شوهر خواهرم نمیاد خونشون اول شام اونو جدا میکشه کلی سفارش به خواهرم که حواست باشه کم و کسر نباشه ولی یه بار تاحالا برا شوهر من غذا نداده با اینکه هیچ وقت نمیاد
خانواده خودم نه، خیلی گلن 💐 ولی خانواده شوهرم خیلی خیلی فرق گذاشتن و الان من پر خشم و نفرت شدم قلبم برا اونا فقط شده یه تیکه سنگ ولی برا بقیه همچنان مهربانم
خیلی دلم میگیره میبینم پدرم پسر دوسته وهمیشه بینمون فرق میزاره جوری که منو خواهرم فقط آوردن که عذاب بدن و پسرشونو پرو کردن که فک میکنه رئیسه وباید تصمیم بگیره برهمه
نه دیگه چیزی نمیگم ولی هی حرص میخورم دلچرکین میشم ازش
بخدا خواهرم سال به ماه به مادرم یه زنگم نمیزنه حتی گاهی مامانمم زنگ میزنه جواب نمیده یه یادیش نمیکنه بعد ولی بیشتر دوسش دارن بیشتر محبت میکنن،زنگ میزنه فلان قدر پول میخوام بهش میدن پسم نمیده به روشم نمیارن،ولی من یه مقدار پول ازشون گرفتم صدبار گفته پولمو بهم بده،شبی میگم دستمال کاغدیا کجاس میگه بیرون بودی میخواست بخری(عقدم)بخوام بگم زیاده ...
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻