2777
2789
عنوان

اگه ببینی برادر همسایه نصف شب میره خونش چه فکری می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 64 پست
چه همسایه های فضول و خدا نشناسی، وقتی شما از خودت مطمئنی که برادرت هست دیگه چرا اینقدر به فکر حرف مر ...

نوشتم که تنها برادرم نیست ه‌های داداشم خواهرم نوه‌ها من بارها غیر مستقیم بهشون گفتم در طول روز قدمتون سر چشم اما واقعاً بعد از ساعت ۱۲ شب خیلی زشته

خه آخه خیلی بد موقع میاد منظور من ساعت ۹:۱۰ شب نیست حتی منظورم در طول روز نیست منظورم ساعت ۱ تا ساعت ...

عزیزم شما درست توضیح ندادی، به خاطر خودت معذب میشی یابه خاطر حرف همسایه ها؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف مردم باد هواست من یک سال ونیمه تنهام برادرم یه زنگم‌نمیزنه چه برسه سر بزنه از عقده هاشون که برادرشون بهشون سر نمیزنن این جیزی نیست خرف دربیارن برا من که شد حسرت

حرف مردم باد هواست من یک سال ونیمه تنهام برادرم یه زنگم‌نمیزنه چه برسه سر بزنه از عقده هاشون که براد ...

بچم تو تب میسوخت هیچکس نداشتم ساعت دوازده شب با اسنپ رفتم بستری کردم 

اگه معذب میشی ک یجور بهش بگو ولی اگه همسرت هم خونه هست و داداشت میاد دیگ واقعا ب کسی ربطی نداره

اتفاق اتفاقاً وقتی همسرم هست من بیشتر معذب می‌شم انگار خجالت می‌کشم حس می‌کنم داداشم داره خودشو بی‌ارزش می‌کنه که این وقت شب میره مهمونی شب مزاحم بشن

اینکه خودت اذیت بشی ، مثلا میخوای زود بخوابی و اینجور موارد بله حق با شماست. 

به برادرت بگو ما شب ها 12 میخوابیم.

مخصوصا اگر صبح ها زود باید بیدار بشید.

ولی اینکه همسایه ها چی میگن ، مهم نیست. 

برادر شماست و میاد خونه شما. مگه آزاری به بقیه میرسونه؟ 

فکرمیکنم شاید مشکلی براشون پیش اومده برادرش اومده پیششون شماهم به خاطر حرف مردم دادشت روازخودت دلگیر نکن 

پیش اومده پدرومادرم وخواهرم باهم میرن مسافرتی یاجایی برادرم به خاطر شغلش نمیتونه بره من میرم پیشش میمونم چند روزیه دوسال پیش رفتن کربلا من رفتم پیششدن موندم اشکالش چیه 

منم شوهرم ۱۰ روز ۱۰روز نیس گاهی شبا میاد چون من طلا دارم تو خونه داداشم استرسی خیلی میگه نکشنتون من پدر ندادم همیشه مثل پدر برام ،از اونورم شوهرم زیاد خوب نیست همیشه هوامو داره میگه مقصر من بودم اصرار کردم اون زمان به ازدواجت خودش مقصر میدونه..خدا نگهش داره ان شاءالله

مثلا امروز گوشی خاموش بود چندساعت اومده بود مسجد سراغم گفت ترسیدم نکنه کشتنت متاسفانه مثل مامانم استرسیه ..

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

کاری ب همسایه ندارم کلا فاقداهمیت برام 

ولی دوست ندارم  نظم خونه زندگیم بهم بخوره

از یه تایمی ببعد کسی نباید بیاد خونم کاروانسرا ک نیست من اینحوریم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

عزیزم شما درست توضیح ندادی، به خاطر خودت معذب میشی یابه خاطر حرف همسایه ها؟

نه بیشتر به خاطر خودم معذب می‌شم  می‌کنم خیلی رفتار زشت و چیپیه که بعد از ساعت ۱۲ شب بری خونه کسی یعنی این حس بهم دست میده که داداشم داره خودشو بی‌ارزش می‌کنه تو چشم شوهرم آخه شوهرمم چند بار به شوخی گفته منم دیگه به خانواده‌ام بگم ساعت ۱۲ به بعد بیان البته شوهرم خیلی آدم پایه است هیچ وقت ندیدم بد اخلاقی بکنه

دقیقاً منظور من هم همینه حالا در طول روز یا حتی تا ساعت ۹:۱۰ شب بیان قدمشون روی چشم اما آخه ساعت ۱۲ ...

بله درسته شما حق دارید...برادرتون چند سالشه...واینکه مگ باهاش راحت نیسی خب بگو بهش بخنده..یا خیلی رک مگه چیه داداشته دیگ غریبه ک نیس