حقیقت همسایه جفتی ما یه خانم به شدت محترم هست خیلی وقتها همسرش شیفته و خیلی وقتا هم همسرش خونه هست و بارها پیش اومده که برادر این خانم نصف شب مثلاً ساعت ۱ ۲ ۳ حتی ۴ اومده پیششون البته اینها رو من از دو سه تا از همسایهها شنیدم که خدا ازشون نگذره بارها دیدم شاید یکی دیگه بوده و من ون شب این چیزها رو از همسایهها شنیدم خیلی ترسیدم و دارم احتیاط میکنم که بعد از ساعت ۱۲ شب به کسی رو ندم که بیاد خونم آخه پسرهای برادرم یا پسرهای داداشم اگه نزدیک به خونمون بودن گاهاً میومدن سر میزدن حتی ساعت ۱ یا ۲ یا حتی برادر خود مجردمم شده بود با دوستاش نزدیک به خونه ما بوده و اومده دم در خونه من با دوستاش پیاده شده منو دیده و رفته اما بعد از اینکه این چیزها را از همسایهها شنیدم قدغن کردم و بعد از ساعت ۱۲ شب دیگه جواب کسی رو نمیدم یا جواب سر بالا میدم و از همه بدتر این بوده که داداشم رو خیلی وقتها میپیچونم و جوابش رو نمیدم اما باز هم تکرار میکنه و میبینم که بازم پیشنهاد میده میخوام بیام حتی شده ساعت ۲ شب که همسرم خوابه میاد تو پذیرایی میشینه با گوشی ور میره یا خوراکی میذارم جلوش میخوره یا تلویزیون رو روشن میکنه البته صدای تلویزیون رو تا آخر کم میکنه و با زیرنویس فیلم میبینه میدونم وابسته من هست اما بارها به مادرم گفتم این رفتارش اشتباه است میشه نظر شما رو هم در این مورد بدونم