2777
2789
عنوان

اگه ببینی برادر همسایه نصف شب میره خونش چه فکری می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 64 پست
منم شوهرم ۱۰ روز ۱۰روز نیس گاهی شبا میاد چون من طلا دارم تو خونه داداشم استرسی خیلی میگه نکشنتون من ...

خداروشناسی کن اگر میدونی اذیت خودش میکنه بدی شوهرت کمتر بهش بگو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم ۱۰ روز ۱۰روز نیس گاهی شبا میاد چون من طلا دارم تو خونه داداشم استرسی خیلی میگه نکشنتون من ...

ر من وقتی همسرم نیست داداشم میاد خوشحال هم میشم اما خیلی پیش اومده که مثلاً بهم گفته داری چیکار می‌کنی و من نوشتم که سلامتی با همسرم نشستیم داریم فیلم می‌بینیم و اون گفته پس منم می‌خوام بیام امشب اونجام حالا این پیام رو مثلاً ممکنه من ساعت ۲ شب گفته باشم و اون واقعاً ساعت ۲ شب بلند می‌کنه میاد

حرف مردم باد هواست من یک سال ونیمه تنهام برادرم یه زنگم‌نمیزنه چه برسه سر بزنه از عقده هاشون که براد ...

ب باورم نمی‌شه چه داداش بی‌احساسی داری البته اینکه من صدمو برای خانواده‌ام گذاشتم بی دلیل نیست ن کل زندگیم و دار و ندارمو ریخته بودم پای خانواده‌ام و خیلی مدیون من هستند

نه بیشتر به خاطر خودم معذب می‌شم می‌کنم خیلی رفتار زشت و چیپیه که بعد از ساعت ۱۲ شب بری خونه کسی یع ...

اگه شوهرت خوشش نمیاد یا ممکنه بعدا بهت طعنه بزنه بحثش جداست به مامانت بگو که به داداشت منتقل کنه اگر که خودت فکر میکنی زشته، به نظر من که اینجوری نیست الان دیگه همه میدونن ممکنه جوونا تا دیروقت بیرون باشن و به نظر من چیپ نیست. 

خداروشناسی کن اگر میدونی اذیت خودش میکنه بدی شوهرت کمتر بهش بگو

اصلا نمیگم یکسال نیم پیش خیلی اذیت کرد رفتیم تا طلاق اونجا تازه بعد ۱۲سال فهمید 

پسرمم همه رو گذاشته بود کف دست داداشم..

دیگه گفتم نگو اونوقت کوچولو بود تند تند همه رو گفته بود 

الان همچی بهتر خداروشکر 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

شما اول گفتی اگه ببینی برادر همسایه میاد خونه  و حرف مردم..واقعا نمیفهمم نظرتو چبه...شما دارید میگیر برادرش اومده نگفتی یه مردی

ینی میدونید برادرشه و چون شوهرش نیس میاد که تنها نباشه..خیلی زشته افکار خودتون و همسایه هاتون..

اصلا نمیگم یکسال نیم پیش خیلی اذیت کرد رفتیم تا طلاق اونجا تازه بعد ۱۲سال فهمید پسرمم همه رو گذاشته ...

منم ۱۵سال تحمل کردم امسال خودش منو برد خونه بابام برا طلاق تو چه شرایطی همه درگیر سرطان برادرم بودیم

ر من وقتی همسرم نیست داداشم میاد خوشحال هم میشم اما خیلی پیش اومده که مثلاً بهم گفته داری چیکار می‌ک ...

خب عزیزم شما که دیگه دستت اومده نباید بگی داریم فیلم میبینیم اینجوری داداشت هم فکر میکنه پس فعلا تایم کارای خصوصیشون نیست و منم میتونم برم، اگر دفعه بعد پرسید بگو دراز کشیدیم شوهرم خوابه منم میخوام بخوابم. 

ر من وقتی همسرم نیست داداشم میاد خوشحال هم میشم اما خیلی پیش اومده که مثلاً بهم گفته داری چیکار می‌ک ...

اون فرق داره مثلا اگر خودت اذیتی بحث دیگه ست 

اگر همسایه رو میگی حرف درمیارن خیلی غلط کردن ..

اما خب اگر خودت اذیت میشی ک حقم داری بهرحال زن و شوهر خلوت خودشون دارن ارایشی لباسی چیزی پوشیدی درست نیست یهو اونوقت بیاد

من داداشم خیلی مراعات میکنه بنده خدا هرچیم میکنه لطفش زحمت نیست برام طفلی

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....