2777
2789
عنوان

نامزدم ب زور گوشی ازم‌میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 74 پست
این چیزایی ک گفتم‌ک کل شخصیتشو توصیفونمیکنه

عقربی که نیش بزنه..

نیش زدنه تمام شخصیتش نیست..

ولی همین یه مورد کافیه که باعث بشه ما بهش نزدیک نشیم!

شوهرت کنترل گر و شکاک و دهن بینه عزیزم!

دیگه خودت میدونی!

ماکارون هستم:)

فک کنم یه مدت اینکارو انجام بده چقد میخاد چک کنه احتمالا الان بخاطر ناراحت شدنت حساس شده

شاید من هیچی تشو ندارج ولی خوشم نمیاد هی چک ککنه بعد ک‌میگم‌نمیدم بدتر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک میکنم کاری نداره میگ بگرد هرچقد خواستی

خب دیگه خوب میشه خودش منم شوهرم عقد بودیم گوشیمو نگاه می‌کرد دیگه عادی شده نمیکنه

اگه با خانوادت حرفی میزنی نمیخوای ببینه هموندلحظه پاک کن

من هنوز گاهی گوشی شوهرمو نگاه میکنم ولی مشخصه اونم همین کار رو میکنه آخرین پیامکی که به خواهرش داده صد ساله همینه😐😂 البته شوهرم دهن بین نیست ولی کلا من دوست دارم ببینم 

I will always love you❤️💖💗

یه دفعه از سر کار یهویی اومد گفتم نرو تو چت خ اهرن چرتو پرت زیاد گفتیم شوخی کردیم بعد مستقیم زد روش ...

بعضی آقایون باید بعداز ازدواج ومتاهلی یه سری تربیتا روشون کار بشه تا بفهمن حد وحدود زندگی مشترک رو .بگو شاید خواهرم یه درد دل خصوصی بامن کرده باشه،درسته که شما بیای اونو بخونی؟ واصلا حتی اگه حرفای خاصی هم نباشه اون نباید بیاد چت وپیامای شمارو چک کنه.ولی میتونه بدون محدودیت مثلا از گوشی شما تماس بگیره، فیلم ببینه، بازی کنه، آهنگ گوش کنه .اما تجسس خیلی زشته.

نفهمیدم چی‌گفتی

توو تاپیک‌های خودته عزیزم

جزو پنج صفحه آخر بود.‌.

شما رو به همکاراش که نشون نمیده...

به یقه لباس عروست که گیر میده..

واقعا نرمال نیست!

حالا صلاح مملکت خویش، خسروان دانند..

تو هم به زور گوشیشو بگیر

میده بهم‌مشکلی نداره 

مثلا ب من میگ‌میگم ن هی میگ بده 

بعد بعضی وقتا بهش میگم‌گوشیتو بده مث من ب شوخی میگ‌نمیدم ولی بعدش میده دستم عادیه براش

بعضی آقایون باید بعداز ازدواج ومتاهلی یه سری تربیتا روشون کار بشه تا بفهمن حد وحدود زندگی مشترک رو . ...

شاید چون تاکید کردم حساس شد ولی بازم اشتباه بود

میده بهم‌مشکلی نداره مثلا ب من میگ‌میگم ن هی میگ بده بعد بعضی وقتا بهش میگم‌گوشیتو بده مث من ب شوخی ...

شاید بخاطر چتای خانوادگی شوهر منم اولا خوشش میومد چتای منو دوستمو بخونه منم هی پاک کردم دید دوست ندارم دیگه الان پیششم باشه پیام بیاد باز نمیکنه

توو تاپیک‌های خودته عزیزمجزو پنج صفحه آخر بود.‌.شما رو به همکاراش که نشون نمیده...به یقه لباس عروست ...

فک نکنم لازم باشه کل تاپیکای منو زیر و رو کنی و بگی 

من اینجا فقط مشکلاتمو میگم‌وگرنه دو برابر‌اینا بهم خوبی کرد 

زمانی ک همه قیدمونو زدن نامزدم بودش هیچوقت تنهام نزاشت 

و خیلییی کارای دیگ 

ولی من فقط مشکلاتم اینجا میگم 

یه وقتایی واقعا مقصر منم و یه وقتایی شوهر

مثلا اینک میگی یقه لباس عروستم گیر داد

لباس عقدم بود و ب اصرارش استیل بلند پوشیدم‌ و یقه گرد داشت خیلیم خوشم اومد ازش بعدش چقد خوشحال بودم ک حرفشو‌گوش کردم. چون اونجا کلی مرد ریخته بود برا عقدم  حتی تو همون حالت خجالت کشیدم 

ب هرحال اینجا همه چی زندگی همو نمیشه دید ک قضاوت کرد

فک نکنم لازم باشه کل تاپیکای منو زیر و رو کنی و بگی من اینجا فقط مشکلاتمو میگم‌وگرنه دو برابر‌اینا ب ...

صرفا زیر و رو کردم، چون علائم شوهرت مشخص بود که یه شبه اینجوری نشده!

از اول همین بوده!

منتها شما نخواستی ببینی..

بنظر منم خودت جواب همه چی رو میدونی و نیازی نیست کسی بهت بگه!

صرفا زیر و رو کردم، چون علائم شوهرت مشخص بود که یه شبه اینجوری نشده!از اول همین بوده!منتها شما نخواس ...

خب اینک ب لباسم‌گیر داد دلیل درستی داشت ولی من بعدش ک‌متوجه شدم ک نیومدم اینجا بگم وایی چقد درست بود حرفش و کارش

پس یه سریاش من اشتباه فکر کردم و همش مشکل از نامزدم نبوده

ولی در کل این رفتار نامزدم اصلا درست نیست ک چک میکنه خودمم میدونم 🤷‍♀️

صرفا زیر و رو کردم، چون علائم شوهرت مشخص بود که یه شبه اینجوری نشده!از اول همین بوده!منتها شما نخواس ...

اگر جواب میدونستم و دلیلش میدونستم اینجا نبودم الان بخوام الکی صحبت کنم

خب اینک ب لباسم‌گیر داد دلیل درستی داشت ولی من بعدش ک‌متوجه شدم ک نیومدم اینجا بگم وایی چقد درست بود ...

شما کم عقلی مگه، که بخواد بهت بگه چی بپوش چی نپوش؟!

تازه به اون شکل افتضاح هم بیاد نظر بده؟!

اگر فکر میکنه شما عاقل نیستی و نمیدونی درست و غلط چیه، پس اصلا نباید شما رو انتخاب کنه برای ازدواج!

اینا همه نشونه‌های کنترل گری و پارانویید و شکاک بودنه!

اونجا بهش توجه نکردی، گفتی لابد اون بهتر میدونه..

تهش شده این عزیز من!

الان گوشیت رو چک میکنه!

فردا روز کتکت میزنه که چرا فلان جا خندیدی، حرف زدی، نفس کشیدی!

اگر جواب میدونستم و دلیلش میدونستم اینجا نبودم الان بخوام الکی صحبت کنم

خیلی‌ها بهت گفتن..

هم من، هم کاربرهای دیگه!

ایشون شکاک و دهن بین و کنترل گره!

تمام شد و رفت...

شما هم کاریش نمیتونی بکنی!

خود طرف اگه موافق به درمان باشه، باید بره زیر نظر روانپزشک و چه بسا تا آخر عمر نیاز به دارودرمانی داشته باشه!

پس شما و امثالهم نمیتونین عوضش کنید..

والسلام