2777
2789
عنوان

نامزدم ب زور گوشی ازم‌میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم یه دعوای اساسی راه بندازی درست بشه

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

شایدم موردی دیده و یهو کنجکاو شده

ممکنه جیزی شنیده باشه یا دیده باشه ولی راهش صحبت کردنه نه اینطور رفتار کردن ، انکار دنبال مچ گیریه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
اسی اگه حرف خصوصی با مادر و خواهر داری پاک کن ولی هم تو حق داری بدون اطلاع گوشیشو برداری هم اون اینک ...

شایدم چون مقاومت میکنم حساس شده ولی قبلا میرفتم جایی گوشیم دستش بود میرفت توش

ن بابا شخصیتش خیلی خوبه جدیدا اینجوری شده

یه جای دیگه هم رفیقش تو رو دیده تو خیابون، به تو زنگ زده درجا و گفته دیگه نرو خیابون..

چنین آدم دهن بین و شکاکی، چیش خوبه من نمیدونم!

همچین جدیدا هم نیست!

از اول بوده!

هنوز تازه اولشه!

ماکارون هستم:)

کارش خیلی زشته. هم اعتماد داره هم مرتب چک میکنه؟؟؟ این دیگه چه مدلشه؟باید خیلی جدی باهاش صحبت کنی بگ ...

یه دفعه از سر کار یهویی اومد گفتم نرو تو چت خ اهرن چرتو پرت زیاد گفتیم شوخی کردیم بعد مستقیم زد روش دیگ ازش گرفتمش بحث کردیم

مطمئنی خیلی خوبه؟!یه نگاهی به تاپیک‌های قبلی‌ات انداختم..نه حمایتگره..نه میدونه زندگی مشترک چیه..چشم ...

این چیزایی ک گفتم‌ک کل شخصیتشو توصیفونمیکنه

ممکنه جیزی شنیده باشه یا دیده باشه ولی راهش صحبت کردنه نه اینطور رفتار کردن ، انکار دنبال مچ گیریه

ن اصلا هیچی ندید شاید از سر کنجکاویه نمیدونم یا چی 

ولی مطمئنه ازم