2777
2789
عنوان

نامزدم ب زور گوشی ازم‌میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 78 پست
گوشی حریم شخصیهبعدها قطعا به مشکلات بیشتری بر میخورید با ایشونچون شکاکه

حریم شخصی ؟ 😂کاش بچه هارو تو اینجور تاپیکا راه ندن

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازم مطمئنه تو محطی ک کار میکنم پسر زیاد هست ولی میگ خیلی بهت اعتماد دارم‌ک اینجایی

ولی وقتی میرم مثلا سرویس برمیگردم‌میبینم توگوشینه

ازم مطمئنه تو محطی ک کار میکنم پسر زیاد هست ولی میگ خیلی بهت اعتماد دارم‌ک اینجایی

ولی وقتی میرم مثلا سرویس برمیگردم‌میبینم توگوشینه

چقدر رفتار نامحترمی داره ، توی انتخابت یکم فکر کن دختر گل 

همسر من بعد دو تا بچه من توی کوچکترین مسئله ای رضایت نداشته باشم کلا رها میکنه اون موصوع رو چه رسد به اینکه گوشی از دستم به زور بگیره ، اولا که اصلا گوشیمو نگاه نمیکنه ، چه برسه اینکه چتای خانوادگیمو بخونه ، من حتی با خانوادم صحبت میکنم سعی میکنه کلا بره دور بشینه که نشنوه من چی میگم به حریم خصوصیم احترام میذاره 

ایشون صد درصد شکاکیت زیادی دارن که چنین رفتاری نشون میده

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

اسی اگه حرف خصوصی با مادر و خواهر داری پاک کن ولی هم تو حق داری بدون اطلاع گوشیشو برداری هم اون اینکه مقاومت می‌کنی اشتباهه

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
خب یه وقتایی یهویی میاد پیشم وگرنه همش پاک میکنم بعد ب زور میگیره ازم

کارش خیلی زشته. هم اعتماد داره هم مرتب چک میکنه؟؟؟ 

این دیگه چه مدلشه؟

باید خیلی جدی باهاش صحبت کنی بگی رو موبایلم رمز نمیزارم هر وقتم لازم شد میتونی بدون اجازه از موبایلم استفاده کنی اما نه برای چک کردن و نقض کردن حریم خصوصی و خانوادگیم.

ازم مطمئنه تو محطی ک کار میکنم پسر زیاد هست ولی میگ خیلی بهت اعتماد دارم‌ک اینجاییولی وقتی میرم مثلا ...

تناقض داره حرفاش

در هر صورت بحث یه عمر زندگیه حواستون باشه

@__mahyar

فقط چت های خانواده رو میخونه یا دنبال موارد خاصی ام تو گوشیت میگرده؟

مثلا از سرکار ک‌اومده بود کل گالریمو گشت ولی داشت عکسای دوتایمون نشون میداد میگفت یادش بخیر اینجارو

وقتایی ک میرفتم سرویس میرفت تو گوشیم 

یا وقتایی ک نمیخواستم بدم ب زوز میگرفت

ن بابا شخصیتش خیلی خوبه جدیدا اینجوری شده

مطمئنی خیلی خوبه؟!

یه نگاهی به تاپیک‌های قبلی‌ات انداختم..

نه حمایتگره..

نه میدونه زندگی مشترک چیه..

چشم به پولاتم که داره!

ماکارون هستم:)