2777
2789
عنوان

شوهرتون طردتون کنه بگ نمیخوامت چکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 53 پست
یاخدااااااا عزیزم طلاقو واسه چی گذاشتن پس

درگیردادگاهیم ولی ازدوان دومم وبخاطریسری مسائل خانوادم سخته جدایی برام

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

چرا اینقد طولانی خیلی اشتباهه نهایت ۵ماهعقد نمیکردی و نامزد میموندی اگه قرار بود طولانی بشه

چون ازنظرمالی صفر

🕊الهی تومیدانی چ میخواهم...                                            ومیدانم ک میخواهی برایم بهترین هارا✨🤲🏻🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی به شرایط بستگی دارهمن که شرایط شما رو نمیدونم و جای شما ام نیستم نمیتونم بگم چیکار میکنم

ببین رفیق باز بی مسیولیت بی تعهد الانم ک درگیراعتیاد سرهمین چیزاهروزبحث داشتیم گفت نمیتونم توخوشی روازم میمیری

رفیق باز بی مسئولیت اعتیاد بی تعهد سراینابحث شدسدداشتیم کارمون ب دادگاه رسید هنوزم ک هنوز کوتاه نیوم ...

شاید الان وابستگی داشته باشی و برات سخت باشه ولی بعدها خداتو شکر میکنی ک راهتون از همجدا شده زندگی با همچین آدمی سخته در واقع لیاقتتو نداره

ببین بری بیرون یه خونه نقلی بگیری تنهایی زندگی کنی یا بری به یه پیرمرد بدون وارث بهتر از این مرتیکه ...

خیلی شرایط سختی

شاید الان وابستگی داشته باشی و برات سخت باشه ولی بعدها خداتو شکر میکنی ک راهتون از همجدا شده زندگی ب ...

من نمیگم کاملم ولی صدمو براش گداشتم ایراد منم بقول خودش عرزدن بود بحث میکردم مث ادم زندگی کنه زیربارنرفت 

ازدواج دومته چطور اینقد بی تجربه یی

ب دلایلی شددیگ

من نمیگم کاملم ولی صدمو براش گداشتم ایراد منم بقول خودش عرزدن بود بحث میکردم مث ادم زندگی کنه زیربار ...

ولش کن میره قشنگ هم لیاقت خودشو پیدا میکنه یه نارویی از اون رفقاش بخوره

درگیر اعتیاده میخوای خودتو بدبخت کنی؟

باورت میشه همه فهمیدن ولی خودش قبول نداره نابودم کرد اصلا تمایلی ب درست شدنم نداره میگ رفیقاموکنارنمیزارم اخرم گندزدن ب زندگیمون

ولش کن میره قشنگ هم لیاقت خودشو پیدا میکنه یه نارویی از اون رفقاش بخوره

بهش گفتم ی روزولت میکنن نکن گفت رفیقامن ی ادم ۳۳ساله زنشوبزاره کنارب حرف رفیق