2777
2789
عنوان

امشب جاری و مادرشوهرم ادب کردم😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 81 پست
انشالله به سلامتی فارغ بشیدیگه کم کم حجم کاریتو کم کن چون به مرور خسته میشی این دوران باید استراحت ک ...

ممنونم عزیزم همچنین خودت اره واقعا دیگه خستگی داره فشار میاره

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

نه عزیزممم دیگه اونقدرم بیشعور نیستم😂

دور از جونت بله شمارو میشناسم کاربر محترمی هستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دور از جونت بله شمارو میشناسم کاربر محترمی هستی

فدات بشم شماهم خانوم بسیار محترمی هستی که منو اینجور شناختید

انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد و نینیتو صحیح و سالم بغل بگیری خوشنام باشه🌿🥑😘

آواکادو سایت🥑                                                            

خدا خیرت بده انقدر درک میکنی واقعا آدم دست خودش نیست حالش بد میشه من هی خودمو جمع و جور کردم نفهمن ن ...

فداتبشم واقعا خیلی بده من حتی میگم خونه ی ادم شاغلم نباید تند تند رفت چ برسه باردار شاغل  ولی چ میشه گفت خداهمه رو سرعقل بیاره ☺️🌹

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من ۳۰ هفته ام فقط دوست دارم تموم شه خیلی هم میترسم و استرس دارم انشالله خدا کمکمون کنه

وای اره سخته واقعا 

تو دیگه اخراجشی من هنوز دارممم

انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وای عالی بودی طرز تعریف کردنت باحال بودخندم گرفت.

اینو حق داری واقعا منم بارداربودم تا۶ماه صداشو د نیاوردم ک کسی نیاد.

خخخخخخ عذاب الهی میدن بخدا 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فدات بشم شماهم خانوم بسیار محترمی هستی که منو اینجور شناختیدانشالله هرچی خیره برات پیش بیاد و نینیتو ...

سلامت باشی قشنگ ممنونم انشالله 🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

فداتبشم واقعا خیلی بده من حتی میگم خونه ی ادم شاغلم نباید تند تند رفت چ برسه باردار شاغل ولی چ میشه ...

قربونت برم 

اره واقعا مخصوصا این مردا که همه چی زیر سر خودشونه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

وای عالی بودی طرز تعریف کردنت باحال بودخندم گرفت.اینو حق داری واقعا منم بارداربودم تا۶ماه صداشو د نی ...

😂😂😂واقعا امشب مرگ رو داشتم میدیدم جلو چشمم 

خوب کردی 

آخه نوبت من بود جاریم اینارو دعوت کنم خب بابا من باردارم سرکار میرم خودتون بیاید کمک حداقل 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

قربونت برم اره واقعا مخصوصا این مردا که همه چی زیر سر خودشونه😂😂

خدانکنه گلم ،🤣🤣🤣

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️