2777
2789
عنوان

هر شب شوهرم میره شب نشینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 67 پست
نه شاغل نیس . بیکاره . من تو خونه مادرم زندگی میکنم حتی خونه هم برام رهن نکرده .

چجوری با همچین مردای ازدواج میکنید بعد ب چ امیدی بچه دار شدی

بعضی چیزارو می بینم ب شوهر بیچارم امیدوار میشم والا

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

این شب نشینی اینا عاقبت نداره پسرداییم همین شکلی بود البته اون رفته بود پارتی 

ی شب میره و دیگ برنمیگرده تو راه برگشت با ماشین تصادف کرد زن هم داشت تو ماشین دوسدخترشم کنارش بوده و تصادف کردن باهم مردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شاغل نیس . بیکاره . من تو خونه مادرم زندگی میکنم حتی خونه هم برام رهن نکرده .

واقعا نمی‌دونم چی بگم من نمی‌خوام جهت بدم اما با خودت صادقانه تنها شو چندتا سوال جواب بده 

این مرد همون خورشیدی که آسمون شب تو روشن می‌کنه چون ماه توانایی روشنایی نداره آسمون هم شب روز فرقی نمیکنه آیا این مرد همونی که باعث پرواز و موفقیت و حال خوبت میشه آیا همون قدر امن برای تو بچه ات آیا لیاقت تو همین زندگی آیا به حد کافی شجاع هستی برای تغییر 

اسی کم کم بهش بگو مامانم گفته از خونه بلند شید و واقعا با مامانت هم هماهنگ کن که خونه رو پس بدید، مردی که کار نمیکنه ببخشید ولی هیچ عاری هم نداره و آینده باهاش اقلا خوب نیست

از قدیم گفتم کار جوهره آدمی زاده 

زن و شوهرم مثل بچه هستن اگه از اول خوب تربیت نشن نتیجه ش میشه این البته قبول دارم بعضیا کلا نفهمن هرکاری کنی درست نمیشن.

ولی با آدمی که کار نمیکنه و می‌ره ولگردی چطور موندی

اشتباهت همینه باید میرفتی وبال گردن مادرشوهرت میشدی با یه بچه کوچیک 

باور کن دو روزه گوش شوهرت رو میکشیدن ادمش میکردن

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️