هیچی نمیخوره. شاید بگید نداره اما یخچالش پر از گوشت و مرغ و پنیر خارجی و همه چیز اما هیچی نمیخوره نه ناهار نه شام. حتی مسواک هم نمیزنه.. کلا هیچ کاری نمیکنه. همش رو تختشه 🙂↔️اتاق مون دو نفرس
شیرم کم بود ازاول اهل صبحونه نیستم حالم بد میشه بخورم کل عمرم حتی توحاملگیم صبحونه نخوردم ..میگن اینطوری بده ضررش بیشتره برابچه شیرت تلخه فلانه ویتامین نداره
هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
[QUOTE=400412174]منم دقیقا کرونا و عفونت ریه گرفتم بعدم وسواس شدید و افسردگی حاد [/QUOTآخی عزیزم مید ...
منم اون زمان حتی از بیرون رفتن وحشت داشتم ۹ماه افتاب و اسمون رو به چشم ندیدم، یه جلسه بردنم روانشناس بهم گفت باید دستکشات رو دربیاری به همه جا دست بزنی من الان بعد از اینهمه سال هنوز نمیتونم بدون دستکش به جایی دست بزنم، همون زمان روانپزشک هم رفتم برام اسنترا و یه قرص دیگه نوشت ده ماه استفاده کردم ولی تاثیر چندانی نداشت، مامانم اومد ۶ماه پیشم موند یه مقدار بهتر شدم بعد دوباره خودم ۶ماه خونه مامانم موندم تا یه مقدار تونستم به زندگی برگردم، بعدش مجبور شدم برگردم سر زندگیم سه ماه اول کارم فقط گریه بود ولی با گریه غذا درست میکردم چون من وسواس فکری عملی داشتم فکر میکردم اگه از توی سینک ظرفشویی بهم اب یا کف بپاشه ویروس بهم منتقل میشه، خیلی دوران سیاهی بوذ به مرور شدتش کم شده ولی از بین نرفته، هنوزم باید حتما همه چیز رو با ریکا بشورم، هنوز از محیطای درمانی میترسم، الان دوباره شقاق گرفتم و تو این یک ماه و خورده انگار افسردگی شدیدم میخواد برگرده چون شب و روزم شده گریه
منم اون زمان حتی از بیرون رفتن وحشت داشتم ۹ماه افتاب و اسمون رو به چشم ندیدم، یه جلسه بردنم روانشناس ...
من مثل شما بودم تا ۲ سال یا مادرم پیشم میومد یا خودم میرفتم پیش مادرم. زندگیم سیاه شده بود. من برعکس شما کثیف شده بودم معدرت میخوام اجابت مزاج میکردم دستمو نمیشستم میوه نشسته میخوردم اصلا تو حال خودم نبودم انگار ی دنیای دیگه بودم میرفتم تو در و دیوار از جمع و تنهایی حراس داشتم خیلی اوضام وخیم بود. قرص خوردم بدتر شدم. از همه نوع انواع قرص های اعصاب چندین پزشک روم امتحان کردن. زندگیم ب سختی گذشت و میگذره. اما بزور دارم ادامه میدم. کرونا فاجعه ای بود برام زندگیم دگرگون شد و دیگه آدم سابق نشدم