2777
2789
عنوان

هم اتاقی خوابگاهم هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3066 بازدید | 83 پست
مشکلتون از چی بود؟آخه منم درگیرشم هیچ دکتری نمیفهمه میگن برو مغز اعصاب

عزیزم من با گاز مونوکسید کربن بخاری ژاپنی مسموم شدم

بخوام تعریف کنم قصش طولانیه باید کلا یک تایپیک جدا براش بزنم

بقیه رو هم اگاه کنم که این بخاری ژاپنی های بدون لوله‌

خطرناک ، مرگبار و کشنده است

گاز روی مغز و اعصابم تاثیر گذاشت به خاطر همین اینطوری شدم

حتی این گاز که اسمش قاتل خاموشه

ادم رو میکشه و فلج میکنه 

برای عدم تعادل هم باید بهتون بگم که

اون چیزی که تو بدن ما تعادل ما رو حفظ میکنه مغز و اعصاب محیطیپون هست در اصل

بقیه اعضا مثل چشم و ستون فقرات هم کمک میکنن اما اونها فرعی هستن

در اصل وظیفه حفظ تعادل و ایستایی ما به عهده مغزمونه 

اگه مغز ما اسیب ببینه تعادل ما موقع راه افتادن و حتی نشستن از بین میره ، حس میکنی میخوای میفتی

من فکر میکردم تعادل فقط این هست که تلو تلو نخوری و بتونی دوچرخه سواری کنی

ولی بدن حتی موقع نشستن و ایستادن هم به تعادل نیاز داره

یک دکتر مغز و اعصاب برین که مشکلتونو بررسی کنن

همش حرف بیخوده اتفاقا من هم صبحانه نمیخوردم شیرم خیلی زیاد و غلظ بود پسرم حسابی تپل بود و سرحال ا ...

بنظرت کسی ک صبحونه شام نمیخوره وشیرش کمه مثلا صدای قورت دادنش نمیاد .. فقط عین پستونکه واسش بده شیرخودشو بهتره؟

منظورم اینه ویتامینابهش میرسه؟

چون ی خانومی گفت بچم ریز بوده قدشو اینا دکتر گفته چون ب خودت نرسیدی خوب نخوردی ویتامین نداشته شیرت ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من با گاز مونوکسید کربن بخاری ژاپنی مسموم شدمبخوام تعریف کنم قصش طولانیه باید کلا یک تایپیک جد ...

مرسی دورت بگردم خدا بهت سلامتی بده

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

بنظرت کسی ک صبحونه شام نمیخوره وشیرش کمه مثلا صدای قورت دادنش نمیاد .. فقط عین پستونکه واسش بده شیرخ ...

تا جایی که من میدونم  و خوندم و شنیدم  مواد مغذی شیر مادر از خوراک مادر برداشته میشه اگر مادر خوب تغذیه نشه از استخوان و عضلات مادر برداشت میشه  در هر صورت حداقل ویتامین رو داره شیر   مگر مادر کلا مثل قحطی زده ها هیچی نخوره که در اون صورت اصلا شیرش خشک میشه  یا حجمش خیلی خیلی کم میشه 

خوب چه کاریه وقتی هست غذا میوه و سبزی جات بخور شیرم خوشمزه و زیاد بشه  بدن خودت هم ضعیف نشه

من مثل شما بودم تا ۲ سال یا مادرم پیشم میومد یا خودم میرفتم پیش مادرم. زندگیم سیاه شده بود. من برعکس ...

من میرفتم دستشویی بدم میومد به شیر اب دست بزنم و وقتی میومدم بیرون بیست دقیقه دست میشستم، از اون ور چون نمیتونستم به چیزی دست بزنم مثلا خونه یک ماه میموند بدون جارو کشیدن، درصورتی که قبلا تو خونه من حتی یک نخ اضافه رو زمین پیدا نمیشد از بس بشور بساب میکردم، اصلا وسواس منم حساب کتاب نداشت. زندگی زناشویی منم گند خورد توش، از همدیگه خیلی دور شدیم، به مو رسید زندگیم، خیلی روزگار گندی بود، ادم کارایی میکنه که اصلا دست خودش نیست انگار یه نیروی موذی به مغزت تسلط پیدا میکنه. 

من مثل شما بودم تا ۲ سال یا مادرم پیشم میومد یا خودم میرفتم پیش مادرم. زندگیم سیاه شده بود. من برعکس ...

منم قبل از کرونا خوشبخت ترین ادم دنیا بودم، بعد از کرونا خوشبختی و خوشحالی از زندگیم پر کشید و رفت، هر روز باعث و مسبب کرونا رو نفرین میکنم. 

تا جایی که من میدونم و خوندم و شنیدم مواد مغذی شیر مادر از خوراک مادر برداشته میشه اگر مادر خوب تغ ...

ممنون ازاینکه جواب میدی یسوال دیگه وقتی شیرخودمو میخوره هم طولانیه تایمش وهم اینکه هر یکساعت یانیم ساعت گرسنش میشه وبدن من هنوز انرژی رو نداره  دوس دارم سرمو بزنم ب دیوار اینجور وقتا چون سردرد مزگیرم وضعف بدنی ... 

و شیر درست نشده چجوری بگم تاشبم اگه شیر ندم سینم سفت نمیشه مثلاامروز ازصبح شیرخشک خورده و سینم سفت نشده .واینکه داروی تشنج و  تیرویید میخورم بنظرت روشیرم تاثیر نداره؟توبارداریمم میخورم ولی الان نمیدونم چرا قرصارو ک میخورم دلم نمیاد شیرش بدم از دکتر پرسیدم گفت ن روشیرت تاثیر نداره ی دگتر دیگه گفت تاثر داره نمیدونم ب حرف کی کنم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.