2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ۳۲ سال از ادواجشون گذشت همه راهها رو رفتن بچه دار نشدن همین چهار ماه پیش به اصرار خانم اقا ازدوا ...

وای چه جالب  یعنی    زن اولش  مشکل داشته  که  قبول کرده همسرش زن  بگیره؟

سرزنشت نمیکنم چون میدونم این حرفت ناشی از ناپختگی و نادانیت هست چون یه چیزیو میخوای اما نداریش تو ذه ...

منم  بچه دار نشدم      دارم زندگیمو  میکنم        تلاشم رو میکنم   و نا امید نیستم   ولی     زندگیمم  ادامه میدم

آره خودمون پسرخاله شوهرم دوستم همسایه امون نشده بودن آقاشون فوت کرد خیلی ها

منم  تا این لحظه بچه دار نشدم       وقتی میبینم  مثل من زیاده      راحت تر با این  مسعله  کنار میام

منم تا این لحظه بچه دار نشدم وقتی میبینم مثل من زیاده راحت تر با این مسعله کنار میام

من سالهای اول خیلی ناراحت بودم الان فکر میکنم شاید مصلحتی هست شاید خدا بیشتر از بقیه دوستم داره توی این شرایط بچه نمیده کی از فرداش خبر داره شاید فردا ما خوشحالتر از اوناییکه بچه دارن باشیم واقعا کی میدونه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
دکتر ک میرم چکاب مشکلی نیست ولی همسرم اصلا همراهی نمیکنه و دکتر نمیاد

ببخشید دخالت میکنم عزیزم

چطوری شوهرت تو این ۸ سال بچه نخواسته و دکتر نیومده؟؟

من ۳ ماه بعد اقدام رفتم دکتر

و الانم شوهرم همکاری میکنه و سر وقت داروهاشو میخوره

تاحالا ازش نپرسیدی چرا نمیاد دکتر

من تنبلی تخمدان دارم همسرم اسپرمشضعیفه.قزوین

یکی از نردیکانمون همین مشکلات رو داشتن

خانم تنبلی و اقا تحرک اسپرم اش کم بود 

پیش دکتر بهنوش امیری تهران رفتن 

یکی دو سال تحت نظر ایشون بودن و اقا رژیم طب سنتی رعایت میکرد

بعد از یکی دو سال با ivf بچه دار شدن

عزیزم الان هزار تا راه هست من موندم تا حالا چرا سراغ درمان نرفتین و افسرده شدین خیلی خیلی جدی درمان رو دنبال کن امیدوارم نتیجه بگیری اکثر کسایی که دنبال درمان رفتن نتیجه گرفتن

من سالهای اول خیلی ناراحت بودم الان فکر میکنم شاید مصلحتی هست شاید خدا بیشتر از بقیه دوستم داره توی ...

چی بگم عزبزم هر کسی ی نطر ی داره   ببین  من از حرفو حدیث خسته شدم   وگرنه خودم    دیگه قبول کردم

اره سه بار آی وی اف کردن و نشد 

بعد سیزده چهارده سال رفتن مرودشت( استان فارس) پیش یه خانم که طب سنتی کار میکرد ، یه چیزی داد به اسم مایه خرگوش داد ، استفاده کرد و باردار شد 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

پسرخالم و همسرش 

مشکل از پسرخالم بود و امکان باروری اصلا نداشتن بچه از پرورشگاه گرفتن 

الان این بچه همه زندگیشونه 😍

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

کلا ناباروری در خانواده ما نهادینه‌ست سه تا خاله دارم هر سه تا از طریق دارو باردار شدن مادر خودم ۷ سال باردار نمیشد ولی من عاشق نحوه زندگی عمو و زنعموم هستم نزدیک ۷۰ سالشونه بچه‌دار نشدن ولی عاشقانه زندگی میکنن و از وقتی هم بازنشسته شدن اکثرا در حال مسافرت و تفریحن 

چی بگم عزبزم هر کسی ی نطر ی داره ببین من از حرفو حدیث خسته شدم وگرنه خودم دیگه قبول کردم

توی فامیل که کسی چیزی بهمون نمیگه ولی همسایه ها اذیت میکنن تا مامانم یا مادرشوهرم رو میبینن میگن ببر دکتر فردا سنش میگذره انگار ما خودمون دکتر نمیریم از همه هم بیشتر دنبال دکتر مجرب میگردیم ولی خب بقیه فکر میکنن عقلشون بیشتر از ما کار میکنه به فکر خودمون خطور نکرده بود تا الان بریم دکتر 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

دوست عزیز روزانه میلون ها بچه به دنیا میان 

خدای شما و اونا یکیه 

اگر خدا فعلا به شما اولاد نداده قطعا از سر خیر خواهی و دوست داشتن شما بوده ..اینکه چه حکمتی داره فقط خودش میدونه 

من چوب ناشکری هام رو خوردم بدم خوردم ای کاش ده سال پیش یکی این حرفا رو به من می‌گفت