2777
2789

بله یکیشون بعد بیست سال دوا دکتر رفتن بچه دار شدن

یکیشون نشد تا پونزده سال بعد شد، بچه هشت ماهش بود مرد، بیماری قلبی داشت، بعدش رفتن یه بچه به سرپرستی گرفتن

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

من یازده سال بچه نداشتم خیلی غصه خوردم خیلی عذاب کشیدم الان بچه دارم ولی سلامتی ندارم فشار خون گرفتم ناراحتی معده و روده گرفتم تپش قلب دارم بخاطر رنجی که به خودم دادم الان گرفتارم 

درد نازایی خیلی سخته ولی توکل به خدا کنید و به تقدیر راضی باشید و برای دردی که تقصیر شما نیست غصه نخورید اگر خدا صلاح بدونه مشکل تون حل میشه اگر صلاح نباشه هم کاری نمیشه کرد غصه خوردن دردهای دیگر هم اضافه می کنه قدر عمر و سلامتی تون را بدونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

بعد ۱۰ سال از پرورشگاه بچه آوردن

چون مرده کلا صفر بود و  جنین اهدایی نخواستن

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

دنیا به آخر نرسیده که اینجوری دور از جونت ماتم گرفتی 

پس اون آدم هایی که به عشق شون نرسیدن. اون مادری که بچه اش با دست خودش فرستاد جبهه جنگو بچه اش دیگه برنگشت باید چیکار کنه؟ پس اون آدمی که سرطان میگیره باید چیکار کنه؟ پس اون آدمی که بچه عین دست گلش میفته سکته میکنه میمیره باید چیکار کنه؟؟

فکر نکن که تو بدبخت ترین آدم این دنیایی

بخدا بعضی ها توی زندگی هاشون یه مشکلات لاینحلی دارن که بیا و بیین. 

ولی هنوزم این دنیا قشنگی هاشو داره. بگرد توی زندگیت یه دلیلی برای زنده موندن پیدا کن 

دختر خوب اگر خدا یه دری رو به روت میبنده یه پنجره ای هم برات باز میکنه. پس به جای اینکه فوکوس کنی روی در بسته ، توی زندگیت بگرد دنبال یه پنجره 

من یازده سال بچه نداشتم خیلی غصه خوردم خیلی عذاب کشیدم الان بچه دارم ولی سلامتی ندارم فشار خون گرفتم ...

منم سر همین نازایی اظطراب استرس دوسال دارو خوردم ..معده عصبی هم دارم 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔