2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت افسرده ان??

یکیش خودم که مشکل جفتمون حاده 

اطرافمم زیاااد دیدم بیشتریا بچه دارشدن البته یکیشونم جیگرم براش کبابه چندبارآی وی اف کرد بالاخره باردارشد بچه بدنیااومد ولی گذاشتنش دستگاه وبعدشم مرد 

دختره بیچاره جوری شیون میکرد انگار جوونش مرده 

الانم یادم میفته چشام پره اشک میشه

خدابه هممون کمک کنه زودترمادربشیم

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

سلام من این پیشنهاد را به چند نفر گفتم بیشترشون هم جواب گرفتن. عزیزم آیه ۳۸ سوره آل عمران که دعای حضرت زکریا برای بچه دار شدن هست را در قنوت یا سجده آخر نمازهای روزانه بخونید هم خودتون و هم همسرتون. سعی کنید تا جایی که می تونید هم نمازتون را اول وقت بخونید. ان شاالله به حق ایام فاطمیه خدا دامن همه اوناییکه بچه می خوان را با بچه های سالم و صالح سبز کنه

ادم خودش نخواد با نشه خیلی فرق داره 

من سیزده سال خودم نخواستم حتی یه لحظه حس بدی نداشتم تو اون سیزده سال زندگیمون عالی بود 

یه ساله خودم می خوام خدا نمی خواد هر روز و هر ماه داره با عذاب واقعی میگذره خیلی سخته بخوایو نشه

بله دو مورد داشتم تو اطرافیانم یکیشون که یه نوزاد پسر از پرورشگاه آوردن الان یه سال و نیم دوسالشه، یکیشم نزدیکه 13 ساله ازدواج کردن بچشون نمیشه ولی امسال دیگه درمان رو جدی گرفتن، ان شالله خدا دامنتو سبز کنه عزیزم

من ۸ساله....مشکلتون چیه

زنداداشم ۸ساله ۴بار سقط داشته

دختردایی شوهرم بعد ۱۵سال از پرورشگاه گرفتن

خواهر جاریم بعد۱۸سال از پرورشگاه گرفتن

دوستم بعد ۳۲سال و۹بارداری که سقط شد هنوز بچه نداره

دخترخالم بعد ۱۰سال ۵تا سقط بچه نداره

انقد زیادن خیلیارو یادم نمیاد

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏

الان ک اینقد علم پیشرفت کرده کسی نمیتونه بگه بچه دار نمیشیم 

تخمک اجاره ای- رحم اجاره ای _ ای وی اف و هزار تا چیز دگ

❗️koodak_shop_lili اینستام ب حمایتت نیاز داره مامان مهربون پوشاک‌کودک  و زنانه قیمت مناسب 💙