2777
2789
سرزنشت نمیکنم چون میدونم این حرفت ناشی از ناپختگی و نادانیت هست چون یه چیزیو میخوای اما نداریش تو ذه ...

اآدم چیزی روعمیقا دوست داشته باشه وحقش باشه،،ولی،نداشته باشه ،حسرتشوبخوره،ومثه من،سراسربغض وغم باشه آره کم میاره

چراخدانمیده ،،،؟

چقد رنج ؟،، عشقشوداده خودشو نمیده 

این خلا این،حس مادری،باهیچی،پرنمیشه

وقتی نداری توزجری من همش میگم خدایاعمرموبگیروتمام بسه دیگه

سنم رفت بالا،،،باردارنشدن بدون دلیل پزشکی

خداباید بده،،،که دوسم نداره،خدا

خدایا رحم نکردی

کاش خداعدالت داشت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من توش موندم این همه زندگیها که زن و شوهر با هم نمیسازن و کارشون به طلاق و جدایی کشیده و چند تا چند تا بچه دارن ولی زن و شوهری که با هم سازگاری دارن خدا بهشون بچه نمیده

بله بچه دار نشدن از پرورشگاه اوردن مثل بچه خودشون شده ، چرا فکر می کنی کسی بچه دار نشه غم داره ،من بچه دارم همیشه غم داشتم هیچ وقت خوشحال نبودم چون مشکلات بزرگتر از بچه دار نشدن دارم و دلشتم انقدر که گاهی ارزو کردم کاش بچه نداشتم مخصوصا تو این زمونه ،منم همیشه غصه تربیت و مریًض شدنش دلشتم ،حالا هم غصه شغل و پول و همه چی ،تمام دغدغه م پسرم که عاقبتش چی می شه 

چرا بچه ای رو به سرپرستی نمیگیرید مگه مادر شدن فقط به زایمان کردن هست میدونی چقدر بچه ها هستن تو حسرت یه آغوش هستن وچه ثوابی داره می‌دونم شرایطش سخته ولی برای اقدام برید 

الان دیگه نازایی هم معنی نداره اینقدر علم پیشرفت کرده جنین تخمک اسپرم اهدایی با رحم اجاره ای 

بعدم هر چی نداشتن یک درد هست ولی داشتن شیرینی داره ولی زحمت ودرداش ومحدودیتش بیشتره 

به زور هم نخواهید شاید صلاح نیست اولاد صالح نشه یا مریض باشه و..

ایشالا که حاجت روا میشید ومادر هم میشی ولی دنیا رو سخت نکن آنقدر درد ومشکلات بیشتر برای غصه خوردن هست گاهی همین استرس نمی‌ذاره که بشه بسپار به خدا درست میشه ایشالا 

سلام  من  مذهبی هستم 

و میدونم بچه  اوردن  خوبه 

الحمدلله  ۲تا دختر و  یک پسر دارم

بازم دراینده  میخوام ‌بچه  دار بشم ان شاء الله 

ولی ولی ولی 

بنظرم  این  دوره  زمونه  دیگه  بچه  دار نشدن  چیزی نیست که بخوای بخاطرش خودت  رو اذیت  کنی

چون بچه  دار نشدن  یا  نهایتا  یک  دونه  مد شده.....

لذا ‌خیلی آروم ‌و با آرامش کارای بچه  دار شدن  رو انجام  بدید

ولی

نشد یا تا وقتی بشه

سبک  زندگی خوب خودتو پیش ببر و کیف کن 

خدا  قبول کنه ازما 

ولی بچه  داری هم  آش دهن  سوزی نیست

کلا  زندگی همچیش خوبی و  سختی باهم  آمیخته است.

من هفت ساله ازدواج کردم پنج ساله ک اقدام میکنم ولی نمیشهخدا خودش ب همه زنایی ک تو این دوره زمونه ب ف ...

اگر مشهدین برین دکترنزهت موسوی فر

خواهرمن شانزده سال باردارنمیشد خیلی دکتررفت میگه ازهمه بهترایشونه

الانم دوتا بچه داره خواهرم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

اآدم چیزی روعمیقا دوست داشته باشه وحقش باشه،،ولی،نداشته باشه ،حسرتشوبخوره،ومثه من،سراسربغض وغم باشه ...

شاید پذیرفتنش سخت باشه اما باور کن قرار نیست به هر چیزی که دل مون کشید حتما برسیم 

این همه آدم بچه ندارن 

این همه آدم اصن موفق نشدن ازدواج کنن

این همه آدم هزار جور معلولیت و سرطان و بیماری های خاص دارن که آدم شنیدن اسم اون بیماری ها تن و بدنش میلرزه! 

واقعیتشو بخوای خدا هر چیزی که نیاز داشته باشیم بهمون داده و خواهد داد

از کجا معلوم در آینده صاحب فرزند نشید 

نشدید هم نشدید واقعا دنیا به آخر نرسیده 

کدوم انسانی رو در طول تاریخ میشناسی که سعادتمند و کامروا شده باشه؟ ذاتا این دنیا پاسخگوی آرزو ها و آمال ما نیست 

بجای اصرار برای فرزند دار شدن از خدا عاقبت بخیری تونو بخواین

دعاهاتون کلی و وسیع باشه اینطوری وقتی حس میکنید جوابتونو نداده به این شکل از رحمتش ناامید نمیشید