2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خودتون نمیخواید این فرق میکنه....با منی که عاشق بچه ام ....ودر غصه ام

ما همسایه داریم که حدودا پنجاه و پنج سال شونه .بچه هم ندارن .زنو شوهر باهم رفیقن.هرجا میرن با هم . بگم خیلیا که بچه دارن حسرت زندگیشونو میخورن رو باور داری ؟

چند وقته منتظره

دیکه 20سالع

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

علاقه نداشتنم از خوشی نیست دلیل های دردناکی دارم ولی دیگ کنار اومدم هرکس یجوری زندگی می‌کن دیگ آدم ت ...

بآور میکنی هیچی از زندگیم نفهمیدم....این ۸سال رو هرشب با گریه میخابم،ذوقم کور شد....چه حرفایی که نشنیدم...از جاری زنداداشم...خواهرشوهر همسایه 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

خب خدا چرا این رنج رو میده....کلا کاش اصلا نمی آفرید

خدا خودش گفته انسانو در رنج خلق کردم هر بنده ای یک جنسی از رنج داره اغلب رنج ها در جهت رشد در یک نقطه ضعف فردی هست 

مثلا دیدی تو زندگی یک رنج دائم تکرار میشه چون اون فرد در اون زمینه ضعیفه انقدر تکرار میشه تا بنده تسلیم بشه و قوی بشه این در واقع لطف خداست که انسان رو ب سمت کمال هدایت میکنه ولی چون اغلب بنده ها تسلیم خدا نمیشن رنجشون دائم تکرار میشه

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف مردم فامیل رو چی میکنید....من فراریم از فامیل

به فامیل و مردم چه که ما بچه می‌خواهیم یا نمی‌خواهیم .مگه بچه ی منو خرجشو اونا قرارها بدن یا بزرگ کنن .اونا خیلی هنر کنند شب تو جاشون نشاشن و مجبور نشن خونه زندگی رو حراج کنن ..چرا آنقدر درگیر حرف و ذهنیت مردم نسبت به خودتی ..مردم رو خودت عادت میدی و مجوز میدی تو خصوصی ترین مسعله زندگیت ورود کنند و حق دخالت به خودشون بدن

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

منم خیلی ناراحتم.....اگه ام اس بگیرم چی

خدانکنه 

ولی ی رژیمی بگیر چربی دور رحمت آب بشه حامله میشی من شنیدم 

و خودم دوازده سال قصد بارداری نداشتم اصلا رژیم کتو گرفتم  وزن کم کنم حامله شدم 

ب دکترا گفتم میگفتن چربی دور رحمت آب شده حامله شدی 

و خدایی ک ب شدت کافیست

بله الان پیر شدن البته مشکلم از خانم بوده حتی به شوهرش اجازه هم داده گفته برو زن بگیر و بچه بیار ولی ...

چقدر چندش😶

یعنی چی برو زن بگیر بچه بیار؟؟؟

پس وقتی هم مرد نازا باشه باید به زنش بگه برو با یه مرد دیگه بخواب باردار شو که بتونی بچه دار بشی

وقتی زوجی بچه دار نشن این یه مسئله مربوطه به دونفر هست نه فقط اون شخصی که مشکل ناباوری داره. یا باید همچنان زوج بمونن و بیخیال بچه بشن، یا میتونن جدا بشن تا اونی که ناباوری نداره بره با شخص دیگه ای بچه دار بشه. ولی اینکه پیشنهاد چندش خیانت و زندگی جنسی چندنفره بون مال حیوانات هست نه انسان 

بخصوصصصصص اینکه فقط و فقط یکطرفه و مخصوص جنسی مرد باشه این آپشن کثیف 

حالا باز اگه دوطرفه و عادلانه بود، یه چیزی