2777
2789
عنوان

املای بچه کلاس دوم‌چطوری خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
این روش خیلی خوبه رو تخته یا تو دفتر چند تا کلمه بنویس بعد یکی دوتاش پاک کن ازش بپرس چی نوشته بودم ب ...

ممنونم حتماااا انجام میدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
فردا براش فلش کارت هارو‌درست کنم امروز چندتا کلمه یکم بظاهر سخت گفتم نوشت درست نوشت بعد من خیلی زود ...

الاهی عزیزم 

گناه داره دعواش نکن بابا بالاخره یاد میگیره کوچولوعه 

پسر منم دومه  همش با بازی و تشویق و همین فلش کارتها باهاش کار میکنم گناه دارن بابا  زده میشن از درس 

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه بچم‌بمیرم براش انقد من هی عصبی میشم از اشتباهاش اصلا اصلااااا خسته نمیشه😭😭😭

اخی طفلی گناه داره میدونم واقعا خسته کنندس و اعصاب ادم بهم میریزه اما همون عصبانیتت باعث میشه بترسه و همه فکرش این بشه که نکنه اشتباه کنم مامانم دعوام کنه!! بعد چون تمرکز نداره بیشتر اشتباه میکنه

منم اینجوری براش رمز میذارما ولی باز موقع املا هول میش اشتباه مینویسه البته خیلیااو‌یاد گرفت مثلا ح ...

با تمرین و تکرار درست میشه املا رو هرشب بهش بگو شبا ک میخاد بخابه هم ازش بپرس مثلن حیاط با کدوم ط بود با کدوم ح بود بازی خیلی جوابه بعد مثلن بگو وایی چ باهوش من یادم رفته بود ولی تو یادت بود اول صبحم باز ازش بپرس 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺

عزیزم من یادمه کلمات هر درس رو  می نوشتم رو کاغذ رنگی و بهش گیره فلزی میزدم (سه تا کلمه ی غلط و یک کلمه ی درست )و یه  ی قلاب آهن ربایی درست می کردم و به دخترم به بهونه ی بازی ماهیگیری می گفتم   لغت صحیح همون ماهیه که باید بگیری 

و قبل این بازی کلمات با املای صحیح رو که روی کاغذ رنگی نوشته بودم می دادم دستش تا به ذهنش بسپره.

چون بازی براش جذاب بود همکاری می کرد 

دو اینکه کلماتی رو که اشتباه می نویسه رو رو درب یخچال 

روی دیوار اتاق حتی توی سرویس بهداشتی بچسبونید. 

سوم اینکه بازی های آماده هستن که حروف آهن ربایی و تخته آهن رباییه. بعد شما املا رو روی اون بازی به دانش آموز میگید و اون باید حروف رو روی تخته کنار هم بچینه .

راهش فقط بازی و ایجاد علاقس 

بعدش که تو دو سه تا املا موفق بشه و مزه ی توانستن رو بچشه

آروم آروم خودش تلاشش رو بیشتر می کنه  

کتاب زیاد بخونین با هم. اول شما براش بخون بعد ازش بخواه خودش بخونه و شما نگاه کنی. اون اول باید روخوانیش خوب بشه. برای کلمه های سخت هم روی در کمدش یا جایی که زیاد رفت  و آمد داره براش بنویس تا هی جلو چشمش باشه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده  / در ماتم سرو قدشان سروها خمیده