2777
2789
عنوان

املای بچه کلاس دوم‌چطوری خوب میشه

128 بازدید | 23 پست

رثخونی املاش خیلییییی ضعیف پسرم معلمش میگفت حروف از اثل‌کلا بلد نیست این باید اول‌میمونده‌منم‌نشستم‌حروف از اول‌کامل‌مخصوصا سخت هارو‌بهش یاد دادم ترکیبات قشنگ‌بلده اول اخر کلمات میدونه روخونیش افتضاح ضعیف بود چندبار ی متنی خوندم خوند امروز قشنگ‌روون اون‌متن روخونی میکرد املا چیکارش کنم خوب بشه 

لغات بنویسم‌بچسبونه ب دیوار اتاقش یا چی کتاب کاری هست براتقویت املا بخرم‌براش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از هر درسش جمله بهش بگو هر شب .یا مثلاً رو تخته چند تا کلمه بنویس سریع پاک کن بگو بنویس این برا حافظه اش هم خیلی خوبه ولی هر شب املا یادت نره شده حتی در حد دو خط 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

همین روخوانی هم کمک می‌کنه املای کلمات تو ذهنش بمونه

برای خانم هرشب ویسش رو بده ک تشویق بشه بخونه یا ویسش رو برای دوستاش بفرست اونام بفرستم 

یک کار دیگه ام خوبه فلش کارت 

کلمات سخت رو روی کارت‌های کوچک بنویس و روزانه چند بار بده بهش از روش بخونه  و یا با کارتها بازی کن تا سرگرم بشه 

مثلا سه تا کارت بچین و بگو چشماشو ببنده و یک کدومو بردار

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

کلمه های ک اشتباه داره براش شعر بساز مثلن من واسه هوش میگم گفتم هوش دوتا چشم داره هه اش ه دوچشمه الان قشنگ تو ذهنش مونده یا واسه حواس گفتم حواس ح حوله هست ح ش مثل سرسره هست الان یاد گرفته 

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
عزیزم از هر درسش جمله بهش بگو هر شب .یا مثلاً رو تخته چند تا کلمه بنویس سریع پاک کن بگو بنویس این بر ...

باشه ممنونم ارهذخافظش خیلی ضعیف مثلا دیشب گفتم‌برو خامه بخر رفت کره خرید یا‌ش میره همش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
کلمه های ک اشتباه داره براش شعر بساز مثلن من واسه هوش میگم گفتم هوش دوتا چشم داره هه اش ه دوچشمه الا ...

ای جانم چ باحال آفرین👏👏👏

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

همین روخوانی هم کمک می‌کنه املای کلمات تو ذهنش بمونهبرای خانم هرشب ویسش رو بده ک تشویق بشه بخونه یا ...

فردا براش فلش کارت هارو‌درست کنم 

امروز چندتا کلمه یکم بظاهر سخت گفتم  نوشت درست نوشت بعد من خیلی زود عصبی میشم ی سره دعواش میکنم طفلکم‌وقتی دید من‌اینجوری ذوق زده شدم از درست نوشتنش ی جوری خوشحال بود ک

اگه با تمرین و تکرار خسته و عصبی نمیشه خب روخوانی و املا هر روز تمرین کن اگر براش خسته کنندس واسش فل ...

نه بچم‌بمیرم براش انقد من هی عصبی میشم از اشتباهاش اصلا اصلااااا خسته نمیشه😭😭😭

باشه ممنونم ارهذخافظش خیلی ضعیف مثلا دیشب گفتم‌برو خامه بخر رفت کره خرید یا‌ش میره همش

این روش خیلی خوبه رو تخته یا تو دفتر چند تا کلمه بنویس بعد یکی دوتاش پاک کن ازش بپرس چی نوشته بودم بعد که گفت بگو بنویس خوبه برا حافظه 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐
کلمه های ک اشتباه داره براش شعر بساز مثلن من واسه هوش میگم گفتم هوش دوتا چشم داره هه اش ه دوچشمه الا ...

منم اینجوری براش رمز میذارما ولی باز موقع املا هول میش اشتباه مینویسه البته خیلیااو‌یاد گرفت مثلا ح رو‌میگه ح حلزون بعد حیاط بهش گفتم حلزون توحیاط زندگی میکنه حساط درست مینوشت درکل‌توخونه‌خیلی بهتره مدرسه افتضاح