2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یکیو میشناسم تو یوتیوب همه کتابایی مثل اینارو میاره در قالب یک ویدئو سه ساعته با صدای خوبی که داره میخونه و یکمم توضیح میده که مطلب کاملا جا بیوفته

هرموقعم خواستی میتونی سیو کنی بعد که برگشتی از همونجا ببینی ادامشو

معجزه ی شگر گذاری رو من با مغز استخونم لمس کردم خیلی خیلی خیلی خیلییییییییییییی تاثیر داره.

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

میتونی پیشنهاد بدی

آره میتونم ولی من نمیدونم دقیق چه مدل کتابی دوست داری. مجتبی شکوری توی رادیو راه کلی کتاب خوب معرفی کرده. خلاصه ی اون کتاب ها رو هم میگه. سرچ کن گوش بده. هر کدوم رو پسندیدی، بخر

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

اره عالیه حد اقل حال خوب کنه تمریناش من همزمان باهاش ی سری فایل بود ب اسم مثراز موفقیت از دکتر فرهنگ بود فکر کنم

اونم تنرین میداد عالی بود انجام میدادم ب ادم مثبتی تبدیل میشی

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یکیو میشناسم تو یوتیوب همه کتابایی مثل اینارو میاره در قالب یک ویدئو سه ساعته با صدای خوبی که داره م ...

اسمش چیه

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

من گوش میدادم

مثل مسکن موقت خوبه

محتواش اینکه به سمت پاداش شکرگزاری برای دریافت انرژی و اتفاقات خوب برو

ولی بصورت عملی نه زیاد تاثیر نداشت

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی 💖 😇. و حسابدارم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

آره میتونم ولی من نمیدونم دقیق چه مدل کتابی دوست داری. مجتبی شکوری توی رادیو راه کلی کتاب خوب معرفی ...

حالا چند تا موضوع مختلف پیشنهاد بده لطفا

تاپیک آخرمو گزارش بزنید لطفا زدید لایک کنید ممنون 🌸 دارم از سایت میرم اگه می شناسینم تو تاپیکای خودم نصیحتی چیزی دارید بهم بکنید اگه جایی حس کردید اشتباه می کنم یا اخلاق بدی دارمم بهم بگید و این که هر چی حس کردید راجع بهم بگید انتقاد پذیرم 🌸 مروگر گردو نصب کنید انقد مقاومت برای نصب یه برنامه غیر منطقیه. اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

روانشناسی دوست داری یا رمان

روانشناسی

من خوندمش ولی شکرگزاری واقعا خیلی خیلی تاثیر گذاره

دوستش داشتی؟

من دارم میخونمش واقعا کتاب قشنگیه و عملیش کنی خیلی موثره...یه کتاب دیگه که خیلی خوبه بهت معرفی میکنم اینم بتونی بخونی تاثیرشو حس میکنی: اول عاشق خودت باش نویسنده ش مارک رکلاو..

قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.