2777
2789
عزیزم تو همین لحظه خدارو قسم میدم به خودش خیلی زود باردار شی و برای بچت خواهر و برادر بیارینگو گلم چ ...

چقدر قشنگ🥲

مشکل ما از همسرم هست و هیچ درمانی براش نیست 

فقط از راه جنین اهدایی میشه که۳۰۰ملیون هزینشه 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دارم سومی خدا خواسته شد با وجود دو نوع جلوگيري... بخدا خیلی سخته خیلی آدم نابود میشه نابوووود یه کلاس دومی دارم یه سه ساله یه یک سال و نیمه یه چشمم اشک یه چشمم خون 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
الان دارم سومی و شیر میدمیه حالیه که نگو خیلی شیرینهخدارو قسم میدم به خودش هرکی میخواد بهش بده از خد ...

3تا زایمان داشتی اندامت نریخته بهم؟؟ یا مثلا فرم سینه هات تغییر کنن؟؟ ببخشید عزیزم میخوام باردار شم کنجکاوم بدونم ناراحت نشی از سوالم 

چقدر قشنگ🥲مشکل ما از همسرم هست و هیچ درمانی براش نیست فقط از راه جنین اهدایی میشه که۳۰۰ملیون هزینشه

برا خدا کاری نداره

تو همینجا دیدم چه مردهایی که اسپرمشون صفر بوده و خدا بهشون بچه داده

از خدا بخواه و شوهرت و با قرص و ویتامین و تقویت کن انشاالله که خیره

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

سه تا دختر دارم الان به شدت راضیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کمک داشتی؟

نه

پشت هم بودن سومی که ناخواسته 

خیلی ناراحت بودم ولی الآن میگم چه قدر خوب شد 

با همه و کنار هم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.