2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3تا زایمان داشتی اندامت نریخته بهم؟؟ یا مثلا فرم سینه هات تغییر کنن؟؟ ببخشید عزیزم میخوام باردار شم ...

خب اینا که گفتی فقط به زایمان ربط نداره

به ژنتیک و سبک زندگی هم ربط داره

دوستم ۴تا زایمان کرده هیکلش مثل دختر مجرده

هیچ ورزشی هم نمیکنه

اما من خودم بعد از زایمان هام چاق میشم و دو سه سالی طول میکشه دوباره رو فرم شم

ورزش هم میکنم 

بعد از نماز صبح کمی نون و عسل میخورم که ضعف نداشته باشم و صبونه زیاده روی نکنم

چون  تو شیر دهی به شدت شکمو میشم 

و قطعا بچه داری سختی های خودش و داره

مثلا مدرسه  و باشگاه و کلاس دخترم و پسرم با منه مگر اینکه همسرم شیفتش بچرخه

خب با این همه فعالیت معلومه بدنم نمیفته

با اینکه استعداد چاقی هم دارم

اما اینا ملاک نمیشه که بخاطرش بچه بیاری یا نیاری

توان جان و روان و مال و توکل به خدا میخواد که انسان سالم بار بیاری در کنارش به هیکلتم فکر کنی

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

چند سالشه بچه تون؟اسپرم اهدایی بگیرین قیمتش کمتره

۸سالشه 

دلم به اسپرم اهدایی راضی نمیشه 

هرجایی ام انجام نمیدن باید بگردیم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره منم سه تا دارم 7 ماهه عروسی کردم🤣🤣شوخی می کنم گلم همسرم راضی نمیشه باردار بشم میگه فعلا زوده😵 ...

حق داره لذت ببر از زندگی تا ی سال بشه حداقل. ب هرحال باردار شی رابطه زناشویی مث الان ندارید و... چرا عجله داری 

برای تنهایی بچم دعا کن خیلی مقایسه میکنه از ته دل اشک میریزه برای خدا کاری نداره اما مشکل همسرمن خاص ...

عزیزم درکت میکنم از خدا میخوام خودش دلتون و شاد کنه

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

عزیزم درکت میکنم از خدا میخوام خودش دلتون و شاد کنه

مممنونم که پای حرفم نشستی 

الهی هرچی از خدا میخوای بهت به خیر بده عزیزم 

شبت بخیر

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
برای تنهایی بچم دعا کن خیلی مقایسه میکنه از ته دل اشک میریزه برای خدا کاری نداره اما مشکل همسرمن خاص ...

ببخشید مگه نمیگید اهدایی هزینه بابت چی میگیرن دیگه؟من سه تا جنین دارم میخوام اهدا کنم باید چکار کنم البته بزارم چندسال دیگه که بچه ی خودم بزرگتر بشه بعدا باهم همکلاس و دانشگاه نشن

بر قامت دلربای مهدی صلوات 
۸سالشه دلم به اسپرم اهدایی راضی نمیشه هرجایی ام انجام نمیدن باید بگردیم

خدا حفظش کنه

الان خیلی ها تک فرزندن

بیشترشون مشکلی ندارن از اینده میترسن از اوضاع اقتصادی یا سنشون بالا رفته

چقد روحیه دخترت حساسه. من خیلی از دوستام تک فرزند بودن

بیش از حد حساسه 

اتفاقا از خدا هم گله مندم چرا دخترم مثل خیلی از بچه های دیگه بی تفاوت نیست 

انگار خدا نمک رو زخم من میخواد بپاشه انگار دوست داره بیشتر عذاب بکشم 

راضی ام به رضاش