عزیزم مادر شدن لیاقت میخواد مطمعن باش خیلی با لیاقت و خانمی که خدا دامنتو سبز کرده انشالله خیر بچتو ببینی ی دسته گل مثل خودت تربیت کنی انشالله نامدار بشه عزیزم هم صدقه بده هم اسپند دود کن❤❤
عددم 3هست 3سال نامزد بودیم 3سال عقدبعد از 3سال از ازدواجمون پسرم به دنیا آمد اختلاف بچه هام 3سالهالا ...
عزیزم خدا حفظتون کنه به نیت بانوی دوعالم انشالله خدا ی دخترم بهت بده که مثل خودت خانم و کد بانو بشه الهی که سومین بچت بعد از سلامتیش دختر باشه دختر واقعا خوبه ببین هر چقدر خودت خوبی دخترت ۱۰۰ برابر بهتره عزیزم نیت کن و اقدام کن
منم دوسه سال با همسرم دوست بودیم ولی رابطه نداشتیم،حتی تو چهار پنج ماه نامزدیم نداشتیم منظورم رابطه ...
عزیزم الان که دیگه تو عقدید نگرانی و استرس نداشته باش رابطه محافظت شده تو دوران عقد که اشکالی نداره شاید همسرتون هم استرس داره ولی بهت حق میدم این طبیعیه
ببخشید عزیزم میتونم بپرسم روش جلوگیری چی بود که ناخواسته بودهمن میترسم از همین ناخواسته 🫤
سومی رو بعد زایمان یه مدت آمپول سه ماهه میزدم.بعد باز قرص الدی میخوردم.آخرین بار شهریور پریود شدم گفتم بدنم استراحت کنه بعد باز آمپول بزنم...که دیگه پریود نشدم
منم دوسه سال با همسرم دوست بودیم ولی رابطه نداشتیم،حتی تو چهار پنج ماه نامزدیم نداشتیم منظورم رابطه ...
همسرتون خیلی بهت اهمیت میده و نمیخواد اذیت بشی ولی خوب این حالتی که میگی تا حدی طبیعیه ببیند استرس و ترس نداشته باش معمولا وقتی خودت دلهره داشته باشی همسرتون هم همین دلهره بهش وارد میشه سعی کن راحت و حونسرد باشی
ببخشید چطوری میگید ناخواسته؟آدم خب خودش میدونه جلوگیری میکنه یا نمیکنه وقتی جلوگیری میکنی دیگ بار ...
عزیزم گاهیم اتفاق میفته که حتی با جلوگیری بارداری اتفاق میفته ببین هر نوع جلوگیری ی درصد خاصی مبتونه موثر باشه ولی گاها هم میتونه حتی با جلوگیری بارداریم اتفاق بیفته اینو خود پزشک هم میگه یعنی میگه تو هر روش جلوگیری بازم ی درصد کمی شاید بارداری رخ بده
رابطه کامل،حس میکنم خیلی دردناک و غیرقابل تحمله،انگار اصلا کامل بستس😐
عزیزم اینطور نیس ببین وقتی اینو میگی ناخداگاه ذهنت بیشتر به درد و استرس متمرکز میشه در صورتی که اینطور نیس ببین نمیخوام بگم برا بار اول خالی از استرس نیس ولی اینو بگم ی لذت خاص داره که اگه خودتو ریلکس کنی و استرس نداشته باشی میتونی درکش کنی ببین سعی نکن با افکار و ذهن درگیر به این کار تن بدی ببین بدنت پیرو ذهننته اگه به درد فکر کنی خوب بدنت ناخوداگاه واکنش نشون میده ولی وقتی به لذت و ارامش رابطه فکر کنی حتما میتونی امادگیشو داشته بشی و ی لذت واقعا وصف ناپذبرو تجربه کنی البته بگما تا حدی هم استرس و درگیری فکری تو بار اول طبیعیه