الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بنظرم همسرت عادی نیست یا خیلی سرده یا بی حوصله این موضوعو جدی بگیر
عزیزم خیلیا تو عقد اصلا رابطه کامل ندارن حالا من یکماهم نیست عقد کردما چون هنوز رابطه کامل ندارم یعنی سرده یا بی حوصله!!خوبه من ترس داشته باشم به حال و روحیه من اهمیت نده و فقط بخواد کار خودشو راه بندازه؟! وگرنه عزیزم کاری نداره برا آقایون،همسرم بفکر منه، نه والا نه بی حوصلس نه سرد 😂
کاربری دو نفره ی من و دخترخالم . پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
انقدر نباید بچه بیارن ، آب نیست ایران، خشکسالی شدییییدددد، بدبخت ایران. الان هر کس زاییده پشیمونه ، نهایت ایران برای ده میلیون آب داشته باشه نه نود میلیون مثل افغانی و هندی و برزیلی ها بدبختن اکثرا
بنظرم همه باید قید ارزوهاشونو بزنن نهایت به تک فرزندی قانع بشن با این وضع
وای دمت گرم ، باهات موافقم ، بابا طرف مرده دماغ داره سه کیلو بد سیاسوخته چهارتا بچه داره مثل یه خانواده کرمانی دوازده تا بچه داشت اونا هم مثل خودش، خب اون بچه نه آینده داره نه قیافه هیچی، باید بچه رو تامین کرد ، ولی یکی هم میبینی مرد زیبا چشم آبی بور ثروتمند نهایت دو تا بچه داره 😐😐😐😐 یا یه دونه