2777
2789
تنها چیزی که نداره درده اگه شوهرت کارشو درست بلد باشه یه بار تجربه کن بعدش روزی 5 بار از شوهرت خودت ...

آخه میگن یکماه بعد عقد حامله شدن یعنی انقدر راحت بوده همون بار اول کارو تموم کردن؟چجوری نترسیدن یا درد نداشتن😐ما چندبار خواستیم امتحان کنیم انگار استخون جلوشه اصن😐🤣

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میگن یکماه بعد عقد حامله شدن یعنی انقدر راحت بوده همون بار اول کارو تموم کردن؟چجوری نترسیدن یا د ...

عزیزم من موقع دوران دوستی قبل عقد با همسرم رابطه داشتم و خودمم خیلی مشتاق تر بودم 

چرا از رابطه کامل برای خودت غول ساختی؟ ترس نداره که . بیشتر لذت و اشتیاق داره

همسرت اگه درست واسه پیشنوازی و معاشقه و اماده کردن بدنت وقت بزاره و پنج دقیقه ای نره سر کار اصلی اون سختی و استخونی که میگی اصلا حس نمیکنی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

عزیزم من موقع دوران دوستی قبل عقد با همسرم رابطه داشتم و خودمم خیلی مشتاق تر بودم چرا از رابطه کامل ...

منم دوسه سال با همسرم دوست بودیم ولی رابطه نداشتیم،حتی تو چهار پنج ماه نامزدیم نداشتیم منظورم رابطه کامله، الانم که عقد کردیم هنوز نداریم همسرمم نمیخواد یجوری باشه زده بشم یا اذیت شم همین که بگم آخ ول میکنه🤣🤣

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ولشون کن چقدرم بعضیاشون افتخار میکنن اول زندگی دونفره مهر عقد خشک نشده شوهره شیرفلکه رو باز کرده و ش ...

خب مشخص بوده  دیگه بخاطر همین شیرفلکه زنه رو عقد کرده دیگه پ چی

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

عزیزم حتما میتونن سه تا بچه رو ساپورت کنن چه اصراری دارین بگین بیشتر از پدر و مادر شما فکر بچه هاشون ...

بحث ساپورت کردن نیس ک مطمعنم ندارن ام کسی وضع مالیش انقد خوب باشه بدون عقل نمیاد شکمشو تو دوران عقد ک ریسک و برا شناخته بیاره بالا و بِزاد فقط

این کاربری رو قرض گرفتم و متعلق ب من نیست کاربری من تعلیق شد و دیگه سیمکارت ندارم که باهاش عضو سایت بشم🥲😅

کاری که شده مگه دست خودشون بوده مطمئن باش اگه میدونستن برای خودشون خجالت نمیخریدن مطمئنا افرادی مثل ...

اصن مگه من رو تو ریپ زدم تو ب خودت گرفتی ؟ یاد بگیر ازت نظر نخواستن نظر ندی منم دوسداشتم رو اون کاربر ریپ بزنم حرفمو بگم تو یکی ب خودت نگیر تو برو شیش تا شیش تا بِزا کاریت نداریم ک 

اصن مگه من رو تو ریپ زدم تو ب خودت گرفتی ؟ یاد بگیر ازت نظر نخواستن نظر ندی منم دوسداشتم رو اون کارب ...

خب فضای مجازی هست تاپیک زدن واسه تبادل اگه قرار بر ریپ زدن باشه که اونم واسه اسی زده شما نباید نظر میدادی چرا ب خودم بگیرم وظیفه انسانی مو بهت یادآوری کردم دختر وگرنه تو عقد ن من تابحال حامله شدم ن اطرافیانم

خب فضای مجازی هست تاپیک زدن واسه تبادل اگه قرار بر ریپ زدن باشه که اونم واسه اسی زده شما نباید نظر م ...

خب دیگه ،  کاری ندارم تو عقد حامله شده اما از هر نظری تو عقد حامله شدن اشتباهه محضه ب هزار و یه دلیل یکی از دلیلاشم اینه شاید دوطرف ب شناخت بیشتر رسیدن و نتیجه گرفتن جدابشن اونوقت اون بچه میمونه قربانی بی فکریِ زن و مرد بعلاوه اون ابروریزی ک بعدش ب دنبال داره و...