2777
2789
اه اه چقد ازین جمله بدم میاد بدبخت آینده ی بچه هایی ک ب همچین تفکرات امثال شما سپرده میشن

کاری که شده مگه دست خودشون بوده مطمئن باش اگه میدونستن برای خودشون خجالت نمیخریدن مطمئنا افرادی مثل شما دور ورشون زیاد بودن واسه طعنه زدن من خودم بعد چهار سال از زندگی م بچه دار شدم گذاشتم درس خواندنم اوضاع مالیم ب ثبات برسه بعد ولی اخلاقم بشخصه این هست تو روی کسی نمی‌زنم شما هم یاد بگیر زندگی شخصی خودشونه دوست داشتن اصن شب عقد حامله شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه چقد ازین جمله بدم میاد بدبخت آینده ی بچه هایی ک ب همچین تفکرات امثال شما سپرده میشن

عزیزم حتما میتونن سه تا بچه رو ساپورت کنن چه اصراری دارین بگین بیشتر از پدر و مادر شما فکر بچه هاشونین

عددم 3هست 3سال نامزد بودیم 3سال عقدبعد از 3سال از ازدواجمون پسرم به دنیا آمد اختلاف بچه هام 3سالهالا ...

خدا حفظشون کنه خواهر اگه وسع مالی عاطفی دارین ایندفعه با رژیم اقدام کنید 

قطعا پشیمون میشی و قبل اومدن بچه سعی کن کمالگرایی ات رو درمان کنی چون هم خودت ادیت میشی هم بچه

دقیقا یکی از علت هایی یا دیر ازدواج می کنیم یا دیر بچه میاریم کمالگرایی هست هیچوقت زندگی کامل بی نقص نمیشه 

۳ ماه بعد از عروسی باردار شدم ، الان دومی. رو باردارم 

اولی ۴سالشه

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗