2777
2789
واقعا؟ فدای تو بشم که اینقدر خوش قلبی خداکنه همینطور باشه چون شاغلم نمیرسم برم زیر دست دکتر خدا خودش ...

خدا نکنه، سلامت باشی منم دخترگی کیست داشتم دارو میخوردم، یه آشنایی سر ازدواجم به مادرشوهرم گفته بود این دختر مشکل زنان داره و نازاس، مام همون ماه اول عقد بچه دار شدیم که البته اونموقه خیلی ضایع بوددولی هم درمان پلیکیستیک رو انجام بده هم ریلکس و به خدا توکل داشته باش معجزه میشه❤️

۷سال بعد

دو تا دارم

از زمانش راضیم اما چون مامانم دو سال بعد به دنیا اومدن بچه اولم فوت کرد بعضی اوقات می گم کاش زودتر بچه میوردم خیلی دوست داشت بچه هام رو ببینه بعضی اوقات خیلی غصه می خورم که بچه هام نمی شناسنش اما از یه طرف هم اوایل ازدواج واقعا موقعیت مالیمون برای بچه جور نبود 

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جآری منم شب اول باردار شد

😂😂

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
۳ونیم و ۶ ساله شغل ازاد تو شهر ما خیلی مناسب من نیست و شغل دولتی هم باید خیلی تلاش کنی و درس بخونی

فک کردم قبلا شاغل بودی با بچها دیگه ادامه ندادی خودم بعد بچه ها دیگ کلر نکردم 

۶ ساله ک میره مدرسه

اونم بذار مهد

اگ خیلی دوس دادی بخون و پیگیر شو

انشالله موفق باشی

میگم همسر شما از قبل ازدواج قبول کرد بچه نداشته باشید؟ یا به خاطر شما قبول کرده؟

نه میگفت 3تاباید داشته باشیم ولی خوب هیچوقت اصرار نکرد منم ازاول میترسیدم و2دل بودم الانم شوهرم با من هم فکره هزار نفر میگن بیار خوبه میگه نه خوب نیست نه که بچه خوب نیست زندگی و دنیا شرایط خوب نیست

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
چند سالگی باردار شدیدمن 34 سالمه و نمیخوام فعلا بچه دار شم ولی از بالا رفتن سن میترسم باردار نشم

۳۶ ۳۷ بودم 

الان ۴۰ سالمه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چند سالگی باردار شدیدمن 34 سالمه و نمیخوام فعلا بچه دار شم ولی از بالا رفتن سن میترسم باردار نشم

اره منم فکر میکردم زودی میشم 

یه چی بگم 

هر چقدر که سن میره بالاتر 

تخمدان و رحم هم دیگه جوان نی 

به اینم فکر کن 

اعصاب و روان هم مهم هست خونسردی ادم کم میشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اینجا تو این سن من و شما، عروس و داماد میارن بعضا نوه دار میشن

آره کودک همسر و بدون تحصیلات و فقط در راه زایندگی 

خدا رو شکر ما مثل این افراد نیستیم 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩