2777
2789
یا ابلفضل چه خبر بوده حالا

ناخاستههه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
عزیزم مادر شدن لیاقت میخواد مطمعن باش خیلی با لیاقت و خانمی که خدا دامنتو سبز کرده ا ...

دورت بگردم مرسی. خوبی از خودتونه 

😘😘😘😘😘😘😘

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الهی زنده باشی الهی عاقبت بخیر بشی

😭🫂چقدرخوبی شما

تجربه خودمو میگمبه من وقتی میگفتن،حرصم میگرفتولی بعد پشیمون شدم .اول اینکه شما فاصله میدین درستولی م ...

مثلا چند سال بنظرت خوبه فاصله باشه اخه همون حرف توام میشه ادم نمیدونه کی اقدامش میگیره

مثلا چند سال بنظرت خوبه فاصله باشه اخه همون حرف توام میشه ادم نمیدونه کی اقدامش میگیره

۳ سال بیشتر خودت بین بچه هات فاصله نده

خودشم فاصله میندازه

.

برا بچه اولتم همون ۱ سال بهتره

34 سالخیلی راضی امتو عقد ناخواسته بود این سومی هم ناخواسته شد😂

قشنگم به جای ناخواسته بگو خداخواسته تأثیر خیلی بهتری رو بچه ات می ذاره 😘

یه “یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

بعد دوسال الانم اولین بچمو باردارم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید