بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
زندگی طعم میوه های پلاستیکی رو میده ، بدون هیچ طعم و بویی
واقعا همینطوره.دخترم ۱۲ سالشه هنوز بهش اجازه گوشی ندادم و میبینم واقعا داره زندگی میکمپنه.ورزش ساز درس برنامه داره برای خودش.دوستهاشو میبینم گوشی به دست عاطل و باطل.یکی از دوستهاش بهش گفته بود خوش بحالت همچین مادری داری و برو ازش تشکر کن چون مادر واقعی مادر تو هست.واقعا حیف و صد حیف
واقعا همینطوره.دخترم ۱۲ سالشه هنوز بهش اجازه گوشی ندادم و میبینم واقعا داره زندگی میکمپنه.ورزش ساز د ...
متاسفانه مادر های الان اینقدر بی حوصله شدن هرموثه بچه شوند بهانه گرفت سریع گوشی رو میدم دستش که ساکت بشه اما دیگه عواقب بدش رو در جریان نیستن، و آفرین به مادری مثل تو 💞