2777
2789
عنوان

سوووتی وحشتناک دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 34 پست
خودت فراموش کن تا دیگرانم فراموش کنناتفاق خاصی نیفتاده که اشتباه براهمه پیش میاد

ای بزدل

چرا ریپ میزنی و گم میشی؟ 

جرعت داری بمون و بعد هاپ هاپ کن

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازسوتی دوست من که بدتر نبوده بنده خدا میگفت به خودکشی فکر میکنم 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بعنوان یه اقا میگم اصلا بروی خودتون نیارید

اگه یکدرصد اون درموردش حرفی زد یا چیزی گفت که شما حس بدی گرفتید بهش تین موضوع رو بگید که 

وقنی دیدم اشنباهی ایموجی فرستادم موضوع رو با همسرم درمیون گذاشتم و ایشون گفت نماس بگیرم عذرخواهی کنم

اینجوری میفهمه شما عاشق همسرتون هستید و نظر خاصی نداشتید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

تو تاپیک مردم لطفا جنجال راه ننداز کار درستی نیستبه احترام اسی سکوت میکنم

ای جان

شما از کی تا حالا اینقدر باادب شدی؟

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

بخدا هم من خیلی روی این جور چیزا حساسم و هم همکارم بنده خدا مرد موجه و مذهبیه بنظرت ممکن بود باعث ای ...

والا کاری نکردی اولا دوما عذر خواهی کردی سوما همسرتم درکت کرده دیگه مشکل کجاس.

جای من بودی ب تعمیرکار کولر میگفتی قربونت برم چی میشد داشتم باتلفن حرف میزدم بادوستم اومدم خدافظی کنم گعتم قربونت برم.بلافاصله تعمیرکاره گفت خانوم فلانی کارم تموم شد گفتم خب قربونت برم مرسی. اصن ب روی خودمم نیاوردم ک همچین حرفی زدم.بلافاصله پولشو دادم رفت.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

برای چی اعصاب و روانت به هم میریزه؟!!

توضیح دادی دیگه گفتی اشتباه فرستادی

قتل که نکردی ، ولی کاش پشت بندش سریع مینوشتی اشتباه فرستادم

من یک همکار اقا داشتم

بهشون برای کارها پیام میدادم

باید با هم هماهنگ میبودیم،،  هیچ کدوم هیچ حسی به هم نداشتیممم

اصلااا هم به هم نمیخوردیمم

بعد اینکه یکی از کارها رو برام پیامک کرده بودن

نوشته بودم ممنون

یکدفعه دیدم بلافاصله پیام دادن نفسمی ، عزیزمی با یک قلب ❣️ 😂

من حتی پشت گوشی انقدر خجالت کشیدم که نگو😅🙈

ولی پشت بندش پیام دادن ببخشید میخواستم برای یکی دیگه بفرستم،  اشتباه برای شما فرستادم

خیلی راحتتت گفتن اشتباه فرستادم ، مشکلی هم پیش نیومد

منم هبچ برداشت بدی نکردم چون کاملللل  اخلاقشونو میشناسم

کلا من شخصیتم و خلقیات و روحیاتم تو یک دنیای دیگه بود

و ایشون تو یک دنیای دیگه

ای جانشما از کی تا حالا اینقدر باادب شدی؟

میخای بحث وجنجال راه بندازی تو تاپیک خودت اینکارو بکن میتونی تگم کنی اما دوراز شخصیت وادبه کارشما که تو تاپیک دیگران بخای  توهین وفحاشی کنی 

نی نی یار دوستت دارم😍😘