2777
2789
برگام ریخت😶چه ادم بی کله ای بوده

اره واقعا،،،خیلی فک کن انقدر بی کله بود ریسک اینکه من نانزد عقدیش خیانتشو بفهمم حفاظت بفهنرو به جونش خریده بود و باز با یکی دیگ بود بی کله نبود اتفاقا به شدت ترسو بی غیرت بود ذاتش خراب بود جلوی هوسشو نمیتونست بگیره 

دورت بگردم برفی قشنگم مرسی از روحیت عزیز دلم ،ولی همش یوقتایی شک میکنم به تصمیمم ک مثلا شاید اونقدری ...

خدا نکنه گلم قشنگی از خودته 

میدونی حقیقت چیه؟ بعد جدایی مغز برای دفاع از بدن دنبال همون نقاط عادت میگرده که روی غم و غصه رو بپوشونه 

برا همون ما فکر می‌کنیم شوهرمون تحفه بوده!

در اصل یه کم زمان بدی میبینی کار درست رو انجام دادی

و مشاورت هم عالی بوده 

اولش برای ما خانم ها سخته ولی بعدش درست میشه

شوهر سابقت با چیزایی که گفتی وحشتناک سمی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه گلم قشنگی از خودته میدونی حقیقت چیه؟ بعد جدایی مغز برای دفاع از بدن دنبال همون نقاط عادت می ...

توهم جداشدی بالاخره؟؟؟؟

اره ببین دقیقا همین ک میگی ولی این لعنتی به نوازات این رفتارا همینقدر عاشقم بود منو سردرگم کرده بود کلا ،یه رفتار سمیش مثلا منتظر بودیم یه جا مغازه باز کنه تو ماشین نشسته بودین بعد گوشی منو گرفت لوکیشن ببینه نت من روشن بود بعد یهو گوشی رو داد به من عصبانی رفت نشست کنار خیابون اینور اونور نگاه میکرد باریشش بازی میکرد جوری ک مادرش استرس گرفته بود بعد سوار ماشین شد وحشتناک رانندگی کرد تا خونه و بعد قهر شدیداا سر اینترنت گوشی تازه هودمم خریده بودم،سر اینکه دستمال کاغذیم افتاده تو مهنونی براش میوه برنداشتم و...همومجا یهو چشماشو گرد میکرد بینیشو باد میکرد دندوناشو فشار میداد مثلا نمیدونم فازش چی بود،یا میگم شب اخری تو خونشون با هنون حالت میگفت منو سگ نکن بمون منو داری سگ میکنی،حالا تمیدونم سگ میشد مثلا میخاست بزنه؟؟🫠

توهم جداشدی بالاخره؟؟؟؟اره ببین دقیقا همین ک میگی ولی این لعنتی به نوازات این رفتارا همینقدر عاشقم ب ...

نه عزیزم ۴ ماهه بیرونم کرده 

طلاق هم اقدام نکرده

نفقه زده گور به گور شده 

به خدا وحشتناک بوده طرفت و تو با این هوش خیییلی ازش سر بودی 

نه عزیزم ۴ ماهه بیرونم کرده طلاق هم اقدام نکردهنفقه زده گور به گور شده به خدا وحشتناک بوده طرفت و تو ...

واااای عوضی خود شیفته بخدا برفی از همون اول معلوم بود چه اشغالیه همون شبی ک گفتی شیکرش از بالای سینک افتاده داد بیداد کرده گفتم این از اون عوضیاس مردک،خوب پس میخواد چیکار کنه؟؟؟؟؟همینطوری نگهت داره؟؟؟امارشو نداری کجاس چیکار میکنه؟؟؟؟؟

واااای عوضی خود شیفته بخدا برفی از همون اول معلوم بود چه اشغالیه همون شبی ک گفتی شیکرش از بالای سینک ...

میره سر کار خونه و برای مسابقات حاضر میشه 

هر چند وقتم یه چیزی میزاره مجازی منو حرص بده 

منم چک نمیکنم!

قصدش اینه من خسته بشم برم درخواست بدم 

که مهریه رو ببخشم!

صبح تا شب گریه می‌کنم

۱۳ سال زندگی کردم باهاش کم نیست ‌

ولی کاراش یادم میاد 

منو بعد پارسال دوباره بیرونم کرد و ابروم رو جلو خانواده برد یادم میاد دیوونه میشم 

تباه کرد زندگیمو 

میره سر کار خونه و برای مسابقات حاضر میشه هر چند وقتم یه چیزی میزاره مجازی منو حرص بده منم چک نمیکنم ...

الهی بگردم وای خدا 

چقدر ظالم و کثیف و بیهنه چیز 

چقدر بی غیرت چقدر بی تعصب و بی احساس و بی عشق

من عقد بودم مهریه نگرفتم برفی ولی ترخدا تو کم نیار مهریرو بگیر ۱۳ سال عمرتو گذاشتی وای خدا چقدر این مردا لاشیننننن

اره واقعا،،،خیلی فک کن انقدر بی کله بود ریسک اینکه من نانزد عقدیش خیانتشو بفهمم حفاظت بفهنرو به جونش ...

باز خوبه خدارو شکر زود نجات پیدا کردی 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الهی بگردم وای خدا چقدر ظالم و کثیف و بیهنه چیز چقدر بی غیرت چقدر بی تعصب و بی احساس و بی عشقمن عقد ...

باور میکنی اصلا مهریه برام مهم نیس؟

خیلی دوس دارم بدبختیش رو ببینم

تاوان بازی کردن با زندگی من رو بده کاش💔

دقیقا افرین تازه ما عقد بودیم نامزد بودیم وای ب حال اینک میرفتیم زیر یه سقف،خداشاهده تو یه بله برون ...

پس بیخیالش شو،اصلا بهش فک نکن،این همه ندویدی ک پس بهش برکردی،ب حرف بقیه هم توجه نکن،ب خالتم اگ دختر داره میگفتی خاله جان اینقد خوشا میاد دختر خودتو بده بهش

باور میکنی اصلا مهریه برام مهم نیس؟خیلی دوس دارم بدبختیش رو ببینمتاوان بازی کردن با زندگی من رو بده ...

میدونم قشششنگ چی میگی میفهممت 

الهی بگردممم 

تاوان میده فکر کردی نمیده شک نکن میده

میدونم قشششنگ چی میگی میفهممت الهی بگردممم تاوان میده فکر کردی نمیده شک نکن میده

تولدش چند روز دیگه اس

اولین باره بدون من قراره باشه

امیدوارم غمگینترین آدم باشه 

۷ کیلو کم شده وزن ام توی این ۴ ماه

دعا کن برام عزیزم 

دعا کن اونی که توی دلمه بشه 

تولدش چند روز دیگه اساولین باره بدون من قراره باشهامیدوارم غمگینترین آدم باشه ۷ کیلو کم شده وزن ام ت ...

همون میشه برفی 

قربون دلت برم خیلی سخته خیلیییییی

درت سنگینه خیلی خیلی درکت میکنم 

از ته قلبم واست دعا میکنم قشنگم