2777
2789

خدادوست داشته وگرنه اسیرمیشدی من خیانت دیدم بعداز۱۳سال نخوردن نپوشیدن سوختن وساختن الان چهارماهه فهمیدم بخاطردخترم دستم زیرسنگه الان هم خودم داغونم هم شرمنده دخترمم خداروشکرکن زودفهمیدی کاشکی منم انقدرتحمل نمیکردم الان مثل یه دردبی درمونه نه میتونم برم نه بمونم فقط خدامیتونه نجاتم بده

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

خداروشکرخلاص شدی ازدستش...بااین تفاسیر..دخترگل مگه قرار هست چندباردراین دنیازندگی کنید.حداقل باانتخاب درست زندگی روبه کام خودتون تلخ ن کنید..به حرف دوتاخاله زنک زندگیتوخراب نکن..قشنگ جوابشو بده..بگو به نظرخودم وخانواده ام بهترین کار وکردیم ودیگه این موضوع تمام شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا برا چته خیانتش رو چیکار میکردی؟ سختگیریاشو چی اصلاااااا کار خوبی کردی خالت حرف الکی زده

همون دیگه تو بله برون فامیل ما رفتیم حواسش نبود دارم میبینمش دیدم به دختر میز بغلی هی داره نگاه میکنه امار میده،سر اینکه دستمال کاغذیم افتاده یا براش میوه برنداشتم یا چرا نت گوشیم روشن یا چرا به رژ لبت کرم مالیده چشماشو گرد میکرد دندوناشو فشار میداد من همینطوری هاج واج میموندم مثلا سر نت گوشی الان داری اینکارو میکنی؟؟!!یا مثلا داشتم یه بار یه لیوانو میشستم خونه خودشون هنوز شستنش تموم نشده نمیدونم چی بهش چسبیده بود گفت ظرف نشستی ک ریدی،کی با این میمونه اخه!خالش منو پاگشا دعوت کرده بود ۲۸نفر مهمون ب من میگفتن پاشو ظرفارو بشور 😐حالا صابخونه خودش دختر کلی زن دیگ اونجا بود اه اه

خدادوست داشته وگرنه اسیرمیشدی من خیانت دیدم بعداز۱۳سال نخوردن نپوشیدن سوختن وساختن الان چهارماهه فهم ...

الهی بگردم الهی الهی خدایااااا من میدونم چی میگی از ته قلبم میخوام از خدا برات یه راه روشن باز بشه همیشه تو بن بست نور امید هست به تدا اعتماد کن ازش کمک بخواه قشنگم نباز خودتو،حالا خیانتش ک هیچ چرا نخوردنو نپوشیدن مگه کار نمیکنه؟؟

همون دیگه تو بله برون فامیل ما رفتیم حواسش نبود دارم میبینمش دیدم به دختر میز بغلی هی داره نگاه میکن ...

اوه قحطی شوهر بوده ول کن بابا خدا دوست داشته که تو عقد شناختیش کارت به عروسی نکشیده

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
الهی بگردم الهی الهی خدایااااا من میدونم چی میگی از ته قلبم میخوام از خدا برات یه راه روشن باز بشه ه ...

چراازاول هیچی نداشت کاری نبودبهترین سالهای عمرم چون نداشت عیدبرام لباس بخره لباسهای کهنه خواهرموپوشیدم خیلی وقتادلم چیزی میخواست میدیدم پول نداره به روش نمیاوردم همینجاکه الان سرکاره من رفتم التماس کردم جذبش کردن ازخدمات رسیدبه نگهبانی الان همونجابایه زن شوهرداررفیق شد وچهارماه پیش متوجه شدم فقط دعاکن خدانجاتم بده چون واقعانمیتونم ببخشمش دارم رنج میکشم الانم میگه دخترم روبهم نمیده مجبورم کرده بمونم  بخدادیگه توان ندارم بهش اعتمادندارم داغونم توروخداهرکی خونددعاکنه خداکمکم کنه 

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

خوب کردی جدا شدی 

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

همون میگم خدا دوست داشته عزیزم انگار خواسته برده ببره

اره بابا یه زنداداش داشت هرچی میزدن تو سرش صداش در نمیومد فک کرده بود منم مثل اونم ،بهم میگفت ببین تو مهمونیادمیریم اون میره تو اشپزخونه ظرف میشوره کمک میکنه چه خودشو شیرین میکنه توهم مث اون باش گفتم باشه دوبار

چراازاول هیچی نداشت کاری نبودبهترین سالهای عمرم چون نداشت عیدبرام لباس بخره لباسهای کهنه خواهرموپوشی ...

الهییی الهی بگردم میفهمم چقدر سخته خدادازش نگذره جوابشو ک نیده شک نکن ولی توهم اصلا دیگ به روی خودت نیار عادی برخورد کن ولی یواشکی یا درستو ادامه بده یا یه مسیریو شروع کن ک خدارو چه دیدی شاید شد بکنی ازش راحت شی اونطوری سرتم گرم میشه زن قوی هستی به خودت مطمین باش

این انگار مشکل روانی داشته اینقدر سختگیر بوده

اره واقعانم داشت ولی من ک نمیدونستم ظاهرش خیلی موجه بود همینطور از لحاظ شغلی خانوادگی موحه ترین بود تا تو مروسه ی طلاق یه تست اعصاب ک بیمارشتان خود ادارشوندازش گرفته بود ک نمیدونم چیوار کرده بود ک اونو ازش گرفته بودن تو نتیجه ی تست نوشته بود دارای افکار و احساسات غیر عادی