2777
2789
الهییی الهی بگردم میفهمم چقدر سخته خدادازش نگذره جوابشو ک نیده شک نکن ولی توهم اصلا دیگ به روی خودت ...

توکل بخداممنونم عزیزم هروقت دعاکردی یادمنم باش اسمم مریمه خیلی ممنونم ازت الهی خوشبخت وعاقبت بخیربشی

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
اره واقعانم داشت ولی من ک نمیدونستم ظاهرش خیلی موجه بود همینطور از لحاظ شغلی خانوادگی موحه ترین بود ...

اره مشخص بوده مغازه نرو و چادر بپوش و ...... انگار زندانی ش بودی

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خالت بگو مگه ما دور از جون پت خونگی هستین که فقط یکی بیاد مارو بگیرع به سرپرستی!؟

آجی تو تخم چشاشون نگاه کن و جواب کوبنده بده!اصلا دیگ از این به بعد اجازه نده کسی حتی بخواد نظر بده،چه برسه به لین حرفا چرتو پرت!

اینجور عتیقه هارو از کدوم جوبا پیدا می‌کنید چقدم خاله ت احمقه

خیلی عاشقانه اشتا شدیم ویک ماه بعد از دیت اول اومد خواستگاری ،انقدر از هر لحاظ موجه و اقا و مهربون و عاشق بود ک مولادرزش نمیرفت خودم از چیزایی ک ازش دیدم شاخ دراوردم 

چرا اینهمه عجله ینی کلا یبار دیت رفتید و ازدواج؟

نه چندبار همو دیدیم به عنوان دیت چندماه قبلشم حالت دوست معمولی بودیم من باهاش حال نمیکردم بعد این گشت بود میدونست من و دوستام کچاییم هی خودشو جا میداد تو جمعهای ما منم دیدم انقدر عاشق و پیگیر بعد چندماه اوکی دادم ک دوست باشیم و خیلی سریع گفت من جدیمو ازدواجو اینا منم خر باور کردم ،یه جوری عاشق بود ک بعد عقد میگفت من از پیش تو نمیتونم دور بشم و اینا بعد تو چت خیانتش به اون یکی زده بود ک ادارم وقتایی ک پیش من بود

نه چندبار همو دیدیم به عنوان دیت چندماه قبلشم حالت دوست معمولی بودیم من باهاش حال نمیکردم بعد این گش ...

وقتی با کسی حال نمیکنی ینی روحت داره میگه این مناسب نیست دلت باهاش نیست باید این حسارو جدی گرفت

اسی یه سوال دارم.... چادری هستی؟یا بخاطر اون چادری شدی؟

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

نه چندبار همو دیدیم به عنوان دیت چندماه قبلشم حالت دوست معمولی بودیم من باهاش حال نمیکردم بعد این گش ...

نظامیه🫤؟

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اسی یه سوال دارم.... چادری هستی؟یا بخاطر اون چادری شدی؟

نه اصلا خانوادمون اهل چادرو اینا نیستن من بخاطر اون میپوشیدم ولی با عشق جوری بود ک خودش میگفت انگار از اول چادری بودی چقدر خاتوادم مخالفت کردن من خر گوش نکردم نه بخاطر چادرا با خود نامزدم 

وقتی با کسی حال نمیکنی ینی روحت داره میگه این مناسب نیست دلت باهاش نیست باید این حسارو جدی گرفت

اره دقیقا با اینکه ظاهرش چهرشو اینا خیلی اوکی بود ولی هرکلر میکردم یه چیزی منو پس میزد