2777
2789

من تو دوران عقد جداشدم دیروز تازه حکم طلاقمون اومد،یک ماه و نیم بعد عقد چتهای خیانتشو دیدم تو گوشیش به یکی دیگ زده بود عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم زیاد بهت برسم اینروزا تو ک میدونی سرم شلوغه بخاطر شغلم روم حساسن ترخدا جداب بده عشقم ناراحت نباش ترخدا...بعد اومد دید فهمیدم زد زیر گریه گفت اونی ک بهش پیام دادم دختر نبوده پسر بوده حالا عکس پروفایل اونطرف شکل دخترا بود نمیدونم واقعا دختر بود یا تر.نس یا چی، گوشیرو کشید پیامهارو پاک کرد داد بیداد وقهر ورفت

به شدت خسیس،گفت چادر بپوش بعد گفت جلو چادرتو باید ببندی ارایش زیاد نکنی بعد عروسی تنها بیرون رفتن حتی سوپر مارکت کنسل هرچی خواستی صبر میکنی از اداره بیام میگی کارتن کارتن میگیرم برات،

سر اینکه چرا فلانچیز ازدستت افتادو چزای مسخره چشماشو درشتدمیکرد زل میزد بهم دندوناشو فشار میداد میترسیدم ازش گریه میکردم انگار ن انگار بدتر عصبانی میشد از اینا بود ک پول جمع میکرد بعد میگفت هزارتومن ندارم

چرا من باید اخه با ادم عروسی کنم؟؟؟؟؟از مامانی بودن وخساستش تو تاپیکهای قبلم هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خالتو ول کن فکر کرده همه چی تو شوهر کردن و  کثیف کردن صفحه ی دومه به هر قیمتی .دختر خودش بود نمی‌گذاشت به سال برسه طلاقشو می‌گرفت ...باد معده داده ولش کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خاله ات شکر خورد

خوب کردی جدا شدی

طوری پیشرفت کن که امثال خاله ات حرفشونو پس بگیرن

اون زندگی هم باشه برای اونایی که فقط میخوان اسم یه نر روشون باشه 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

میدونی چرا شوهرت اینقد دل سیاه بوده که حتی نمیزاشته تنها بری سوپری؟!چون خودش اینکارست،چون خودش تو سو ...

دقیقا افرین تازه ما عقد بودیم نامزد بودیم وای ب حال اینک میرفتیم زیر یه سقف،خداشاهده تو یه بله برون که برای فامیل ما بود رفتیم مختلط بود ولی خانوادگی بود ادم مجرد اینا اصلا نبود یا لباس بدو اینا اصلا همه عادی،از یه طرف دیگه ی سالن داشتم میرفتم سر میزی ک نشسته بودیم نامزدم پشتش ب من بود ندید منو دیدم داره به تنها دختر سینگلی ک نشسته بود میز بغلیمون امار میداد نگاه میکرد