2777
2789
عنوان

خانوما از غم زیاد یه روز دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 69 پست

❇️ درمان #درد_دندان_و_لثّه :

🔺 پرهیز شود از: خوردن آب داغ و آب سرد تگری و شیرینیجات غیر طبیعی و آبمیوه های شیمیائی و نوشابه های گازدار، مصرف دخانیات و موادّ افیونی و قرصهای روان برگردان، شکستن چیزهای سفت و سخت با دندان

👈🏼 انجام شود:

1ـ میخک (که مِثل میخ های ریز و قهوه ای است) یک قطره از عصارۀ آنرا را روی دندان درد گرفته، بگذارید (باید بدونید گیاه میخک غیر از گل میخک هست).

2ـ زرد‌چوبه را داغ کنید و روی دندان درد گرفته بگذارید فورا درد رو ساکت میکنه؛ چون اُژِنُول داره.

❇️ اژنول یک ترکیب شیمیایی هست که از روغن میخک به دست میاد و دارای خواص ضد میکروبی و ضدالتهابی و ضد درد هست.

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#درمان_بیماریها 126

❇️ برای #تسکین_درد_دندان و همچنین جلوگیری از خونریزی و تورم لثه یک استکان محلول سرکه و آب بسیار مفید هست.

شب قبل از خواب توی دهان بگردونید و بیرون بریزید.

🔹 این کار موجب میشه که خلط چسبنده پشت حلق هم باز بشه و اگه کسی دچار کیپ بینی باشه هم برطرف میشه.

مرسی عزیزم روش اول واخرو انجام میدم انشالله نتیجه بگیره هرچند موقته

ان‌شاءالله 

اسی من خودم لثه ام متورم شده شده بود،سرکه سیب رو آب گرم نه جوش،شبا تو دهنم‌میچرخوندم و کم‌کم تورمش از بین رفت.

سرکه سیب خیلی خوبه حتما بخر البته کارخونه ای نه از عطاری.