2777
2789
ببین جسارتت قابل تحسینه اما مردا واقعاجنبه ش رو‌ندارن دیگه تحربه کن هرگز برای مرد پیشقدم نشو فقط بکش ...

اخه این اصن اگه من پیشنهاد نمیدادم امکان دوست شدنمون نبود 

جفتمون تو یه گروه تلگرامی اموزشی هستیم من اصن چت نمیکردم دیروز حواب یکی از بچه هارو دادم 

اونم انلاین بود دید

فقط در این حد میتونم دنبال خودم بکشونم🤦‍♀️😂

اخه این اصن اگه من پیشنهاد نمیدادم امکان دوست شدنمون نبود جفتمون تو یه گروه تلگرامی اموزشی هستیم من ...

گلم بخدا بخاطر خودت میگم عشق طرفه اذیتت میکنه بزار یکی که واقعا میخادت بیاد سمتت

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱ ماه ۲ ماه ۱ هفته ثبات نداشتیم🤣🤣😂الان ۷ سال شد باهمیم

واقعا دو ماه هم میشد؟؟

چطوری تحمل میکردی نبودشو توی این دو ماه 

مال من الان سه هفته س ک نیس 

برام سخته 

چیکار کنم یه کم بیخیال بشم

🤍

واقعا دو ماه هم میشد؟؟چطوری تحمل میکردی نبودشو توی این دو ماه مال من الان سه هفته س ک نیس برام سخته ...

تحمل کردم بااینکه سخته بود 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
اصلا پیام و زنگ نمیزدی؟خودش میومد سمتت؟

اره گاهی وقتا زنگ میزدم ببینم دراورد یانه چون اخلاقش دستم بود

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹