2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمز موفقیتت چی بوده به ما هم بگو

هیچوقت صعف نشون ندادم همیشه من کات میکردم نمیزاشتم کسی منو رها کنه 

من تموم کننده بودم تا حس میکردم بدردم نمیخورن خودم رو علاف نمیکردم 

بعد کات به جای ناله و‌گریه زاری میرفتم تفریح و عکسهای حال خوبم نشون میداد من به کف پامم نبوده طرف 

ببین کلا پسرا قدرنشناسن زیاد خوب باشی قدرنمیدونن 

اما اینم بگم هیچوقت به ادمی که رفته برنگردید به فرصتهای بعدی فک کنید معطل یه نفر نمونید 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

هیچوقت صعف نشون ندادم همیشه من کات میکردم نمیزاشتم کسی منو رها کنه من تموم کننده بودم تا حس میکردم ب ...

من اینستا ندارم استوری تفریح و اینا بذارم

واسه منم مثل تو بوده تجربم،هر وقت کسی و نادیده گرفتم افتاد دنبالم 

هر وقت از کسی خوشم اومده بهش حسمو بروز دادم خودشو گرفته

من اینستا ندارم استوری تفریح و اینا بذارمواسه منم مثل تو بوده تجربم،هر وقت کسی و نادیده گرفتم افتاد ...

منم شوهر کردم اینستام پاک کردم ول نمیکردن 

همه شونم خفن بودن اخریش پزشک بود پارتنرم دیگه صادقانه بهمسرم گفتم چون از ببمارستان محل کارش حتی زنگ میزد 

دقیقا همینه باید دست بالا بگیری خودتو 

اینستا نداری واتس اپ و تلگرام که داری عکس خوشگل و سرحال بزار از خودت

منم شوهر کردم اینستام پاک کردم ول نمیکردن همه شونم خفن بودن اخریش پزشک بود پارتنرم دیگه صادقانه بهمس ...

اره دقیقا نباید دنبال پسر جماعت راه افتاد 

من یه اشتباهی که کردم این بود که رفتم به کراشم گفتم وایب خوبی ازت میگیرم اونم استقبال کرد ولی بعدش از کارم پشیمون شدم

البته اگرم من پیشنهاد نمیدادم امکان دوستیمون نبود چون اصن منو نمیشناخت

اره دقیقا نباید دنبال پسر جماعت راه افتاد من یه اشتباهی که کردم این بود که رفتم به کراشم گفتم وایب خ ...

ببین جسارتت قابل تحسینه اما مردا واقعاجنبه ش رو‌ندارن دیگه تحربه کن هرگز برای مرد پیشقدم نشو فقط بکشون دنبال خودت حال میکنن اذیتشون کنی 

بعد چند روز برمیگشت؟؟

۱ ماه ۲ ماه ۱ هفته ثبات نداشتیم🤣🤣😂الان ۷ سال شد باهمیم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹