2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ بود 🤣

بخدا😂فکر کن من سر اون اگه اونهمه گریهمیکردم و کور میشدم اون دیگه نمیتونست چشامو بهم برگردونه،بدتر میگفت شرمنده من زن کور نمیخوام

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

از روزی که خودم شناختم عاشق پسر داییم بودم شبی نبود که از خدا نخوام که زنش بشم ، ۱۶ سالگی زنش شدم هر ...

وای بچه هم داری چرااینقدراذیتت میکرد آخه

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔
وای بچه هم داری چرااینقدراذیتت میکرد آخه

ن خداروشکر بچه نداشتم ،چون میدونست هرکار کنه بازم دوسش،دارم ، چندبار قهر رفتم ولی خودم برگشتم طاقت دوری نداشتم اونم سو استفاده می‌کرد بار آخر که دیگه به طلاق کشید بعد یک ماه بهم زنگ زد گفت اگه میدونستم میری و برنمیگردی طلاقت نمی‌دادم ببین چقدر مریض بود که فکر می‌کرد بعد طلاق هم من برمیگردم ولی گفتم دیگه این دفعه فرق داره ، تا سه سال هرکار کرد برگردم دیگه گفتم ن تمام شد به یکباره همش شد تنفر ، خداروشکر که رها شدم 

ن خداروشکر بچه نداشتم ،چون میدونست هرکار کنه بازم دوسش،دارم ، چندبار قهر رفتم ولی خودم برگشتم طاقت د ...

خدارو شکر انشالله ازاین به بعد خوشبخت بشی الان درچه حالی 

زخمهاخوب میشونداما"خوب "شدن با مثل روزاول شدن خیلی فرق داره....💔