2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام واسه طلسم و سنگینی یه لیوان اب تازه بردار رو به قبله با وضو بهش 3 تا توحید و 3 تا حمد و 3 تا ایت الکرسی و 7 بار ایه 81 و 82 یونس بخون بعد دو دقیقه بخور اگر بو یا طعمش عوض شد یعنی طلسنی نحسی چشم زخمی چیزی داری

همزادم همه دارن ولی اگر میخوای ببینی مشکل داره یا نه باید هر شب خودتو تو خواب ببینی جز اون چشمی که میبینه که ما هستیم خودتم ببینی تو خواب هرشب 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
انجام میدمش حتما عزیزم عادت ماهیانه باشی اشکال داره؟

اینو نمیدونم فقط موقع انجامش اگر حرز داری در بیار بعد که کردی بنداز حرزتو

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

1⃣4⃣3⃣《توصیه های ماورایی 》

دانستن اینکه شخص دچار شرور انس است یا شرور جنی ⁉️

از لباس شخص مورد نظر به طول چهار انگشت نخ تهیه کنید لای کاغذی سفید بی خط تا نخورده و ترجیحا ایرانی، بگذارید و آن را داخل دست شخص گذاشته بخواهید ، در مشت بفشارد و سپس بر روی وی ( سوره همزه ) را بخوانید پس از آن مشت او را باز کنید اگر طول آن بیشتر شده باشد دچار شرور جن شده(همزاد ،مس الجن و...) و اگر کوتاه شده باشد دچار شر انسان ( چشم زخم ، سحر ، طلسم و ... ) شده است 

🛑نکته :

قبل از انجام عمل طهارت داشته باشید.

اگر جنب یا حیض هستید یا بیمارید ، به هیچ وجه انجام ندهید 

┏━━━🇮🇷🕌🇮🇷━━━┓

گوهر معرفت

@gowharemarefat

┗━━━🇮🇷🕌🇮🇷━

⚠️نشر مطالب کانال شرعا همراه نام و لینک جایز میباشد⛔