2777
2789
عنوان

دیگه خستم ازین شوهر بوگندو

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم پسرمه

آخی این از باباش یاد گرفته🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره وقتی میگم نکن زشته میگ پس چرا بابام میگوزه🤣

الان بزرگتره شده؟🤣

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

آره عزیزم هفت سالشه

بسلامتی زنده باشن

وای خدا چقدر بده اینطوری. احتمالا اولین بارها که این کارو کرده به روش خندیدی یا واکنش تند نشون ندادی. همسر من هم اوایل ازدواجم یکی دوبار این کارو کرد اصلا به روی خودم نیاوردم بعد ی بار خونه مادرشوهرم بودیم از حرفهای مادرشوهرم فهمیدم اون هم این عادت زشتو داره و با پسرش میخندن. از اون به بعد به شدت برخورد کردم و دیگه این کارو نکرد. دیگه حتی الان طوری شده که سعی میکنه مواقعی که من نیستم یا از دستشویی خیلی دور هستم بره دستشویی.